2777
2789
عنوان

شهر من

67 بازدید | 4 پست

ی نفر تاپیک زد میخوام برم اصفهان واسه عید کجا برم 

ی عده گفتن تمیز نیس.مردمش خوب نیستن. مغرورن

از این حرفا

خواستم بگم همه جا آدم خوب و بد هست.نمیشا گفت ی شهر مردمش مطلقا خوبن ی شهر بد

والا اصفهان خیلیم شهر تمیزیه. من دارم اینجا زندگی میکنم .بعضیا ی حرفایی میگن معلوم نیس از کجا درمیارن

یکی میگ رفتم بریون خوردم گوشت نداشت خب برو ی جا خوب لابد رفتی پایین شهر با قیمت پایین بریدن گرفتی

پس چرا ما بریون میگیرم عالیه 

چ واسه هتل چ واسه رستوران بلبد تحقیق کنید ن اصفهان.کلا هر شهری ک میخواین برین

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

با مهمان نوروزی فقط شهر ما شلوغ تر مسشه.ترافیک بیشتر. آلودگی بیشتر 

نمیگم بیاین اینجا ولی خوبه یکی بباد ب مردم شهرتون توهین کنه؟

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

حرفتون کاملا درسته متاسفانه اینجا بچه‌ های کم سن وسال وبی ادب کم نداره

آره والا

من خودم میرم مسافرت نمیشه گفت صددرصد راضیم ولی نمیرم بگم مردمش بد بود بهم خوش نگذشت

مسلما پول بیشتری بدی خدمات بیشتری دریافت میکنی

هم غذا هم هتل و...

آره والا من خودم میرم مسافرت نمیشه گفت صددرصد راضیم ولی نمیرم بگم مردمش بد بود بهم خوش نگذشت مسلما ...

منم رشتی ام والا میان فقط شهرمون شلوغ میکنن و کثیف میکنن ‌و آخرسرم پشت سرمون هزار بدو بیرا میگن چه میشه کرد آدم بد همه جاهست بایدکناراومد ‌نشنیده گرفت

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز