2789
عنوان

شوهرم😭😭😭

425 بازدید | 13 پست

خیلی تحقیرم میکنه با اینکه من خیلی ازش سرترم همیشه تو قهرا من دلم طاقت نمیاره هی میرم طرفش اونم روز ب روز بدتر میشه دیشب بهم گفت عقل نداریو خری من امروز باهاش حرف زدم اونوقت الان رفتم نشستم کنارش گفت پاشو برو ازت خوشم نمیاد .تعریغ از خودم نباشه خیلی بهترم ازش ولی همیشه میخاد خوردم کنه خیلی ناراحتم بگید چکار کنم😭😭

غرور داشته باش چند وقت محلش نده بفهمه کی دنبال کیه

میشه برای سلامتی جنینم دعا کنین؟ آزمایشم ریسک زده و من دلم آشوبه 💔دعا کنین از نظر ذهنی و جسمی سالم باشه😓♥️ بعد از چندین ماه انتظار بالاخره فهمیدم که خدا تو دلم یه کنجد گذاشته:) 9 شهریور 1402💕کنجد جون من و آبجی فاطمه منتظریم که زود زود بغلت کنیم💕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

جلو دلتو بگیر خوب همین کارارو میکنیم اینام فک میکنن ما انبر دستیم همیشه هستیم

برو بچ این کاربری متعلق به یه نفر نیست پس هی نپرسین چرا تو تایپیک قبلیت اینو گفتی چرا صحبتات تو تایپیکا متغیره اینجا یکی ارزوشه بچه دارشه یکیمون ارزوشه توی کنکوری ک پیش رو داره موفق شه و رشته مورد علاقشو دنبال کنه یکیمون تمام فکرش قبول شدن ازمون استخدامی اموزشو پرورشه و رویاش معلمی یکی بهتر شدن حال بچش اینجا هممون ارزوهایی داریم غمایی داریم دلمونو نوازش میدن اینجا جاییه واسه رهایی پس باهم مهربون تر باشیم❤❤❤

اهمیت سگ بش نذار تا یه دو سه روز میاد سمتت و به 💩 خوردن میوفته

سلطان تعلیق(ma_ashegسابق)😑                                        ♡من باید موفق شم چون سلیقه خیلی گرونی دارم💚💜💎        یه دخمل آرمی ام و هچنین عاشق بیلی آیلش😍💚                   عاشق خوانندگی و یوتوبرترسناکی ام😊❤💚

ببخشید که رک میگم ولی آدما با قیافه و پول سطحشون بالا نمیره

این معرفت و شعور و سیاست رفتاری هستش که سطح آدما رو بالا میبره

بعضی وقتا کسی ممکنه کار ناپسندی کنه ولی ندونه که ناپسنده و این کار رو رفتار طرف مقابل تاثیر میذاره مثل اینکه همش فکر میکنی سطحت از شوهرت بالاتره

به زبونم که نیاری ناخدآگاه تو اعمالت نشون میدی نتیجه اش میشه رفتار بده همسرت

ببخشید که رک میگم ولی آدما با قیافه و پول سطحشون بالا نمیره این معرفت و شعور و سیاست رفتاری هستش که ...

من از همه لحاظ گفتم قیافمو نگفتم 

شوهره من اصن اخلاق نداره ادمه عصبیو جوشی و مغرور