2777
2789
عنوان

موهای زائد

261 بازدید | 11 پست

سلام بچها من هنوز 18 سالم نشده و مشکله هورمونی دارم پوستم خیلی لطیفه یکم بورم برا همین پوستم خیلی نرم و لطیفه اما خیلی مو دارم بخاطره همین مشکله هورمونیی ک دارم موهای بدنم زیاد شده وقتی با ژیلت میزنم پاهام میسوزه و خارشه شدید و درد میگیره خیلی اذیت میشم نمیتونم پاهامو با ژیلت بزنم با پودره مو بر و اینا هم نمیتونم بزنم اینطور میشم باز از ریشه هم نمیتونم بکنم چون پوستم خراب میشه زیر پوستی میزنه و خب موقعی اصلاح هم خیلی درد میگیره بنظرتون چیکار کنم کسی هس اینجا ک این مشکلو داشته باشه؟ قراره بعده 18 سالگی و وقتی ک مشکله هورمونیم حل شد لیزر کنم اما یه راهی روشی چیزی برا الان میخام..

کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔

پرومویان اعظم لایکم کنید منم بیام بخونم همین مشکل و دارم😊

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب صابون بزن بعد ژیلت بکش 

خب صابون میزنم داش ولی پوستم ک نرمه اذیت میشه شبیه پوسته بچس چندش اوره هعی 

لیزر برو چه ربطی داره به مشکل هورمونی:////

از دکترم پرسیدم دکتره زنان گفتم میشه لیزر کنم؟ گفت ن برا اینکه دوباره درمیاد چون مشکله هورمونی دارم و اینکه هنوز 18 سالم نشده همینطوریشم هورمونام هنوز کامل جا نیوفتادن 

نوره شبیه پودر موبر ولی باعث خارش نمیشه

تو انجام دادی تاهالا باهاش؟ پوستت نرمه اذیت نشدی؟ عکسشو از رو گوگل برام میفرستی لطفا؟😢

لیزر برو چه ربطی داره به مشکل هورمونی:////

فک کنم ب این خاطر باشه ک شاید اسی لیزر کنه جواب نگیره و دوباره موها دربیان 

من خودم تیروئید کم کارم و pcos دارم فایده نداره لیزر ابدا فقط باید بسوزم و بسازم با این موهای مزخرف

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]
فک کنم ب این خاطر باشه ک شاید اسی لیزر کنه جواب نگیره و دوباره موها دربیان  من خودم تیروئید کم ...

شما امتحان کن ضرر نداره بعدشم لیزر میری موها و کم و نازک میکنه و بی رنگ قرار نیست کلا در نیاد

تو انجام دادی تاهالا باهاش؟ پوستت نرمه اذیت نشدی؟ عکسشو از رو گوگل برام میفرستی لطفا؟😢

آره مثل پود موبر ولی نوره فایده های زیادی داره و برای بدن مفیده ولی باید دقت کنی که اگه یکم بیشتر رو پوستت بمونه باعث سوختگی میشه مخصوصا اگه بدون دستکش بزنی انگشتات میسوزه.... بعد سه چهار روز که موها میخواد دربیاد نازک تر از قبل درمیاد و باعث خارش نمیشه به لطیف بودن پوستتم ربط نداره فقط جاهایی که پوستش نرمه خیلی نگه ندار جوش میزنه  اینجا رو کلیک کن برات میاره