2821
2789
عنوان

بارداری

166 بازدید | 17 پست

سلام خانم ها من سه روز موعد پریودی ام گذشته یکشنبه هم سونوگرافی رفتم بخاطر دل درد و کمر درد شدیدی که داشتم دکتر گفت شاید کیست هست بعد صبح ادرار کردم اون و نکه داشتم الان بی بی چک خریدم اگر بی بی بزنم مشخص می کنه یا بمونه فردا بزنم؟ جلوگیری طبیعی داشتیم پسر ده ماه هم دارم نمیخواستم باردار بشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب مگه نمیگی رفتی سونو،چرا میگی گفته شاید کیست باشه. جواب سونو رو نخوندی

منم دوماه اقدام کردم امروز پریود شدم پریودم تموم شه میخوام برم متخصص زنان سونو و آزمایش بنویسه میترسم کیست داشته باشم آخه سر بارداری قبلیم اولین ماه با دوبار اقدام باردار شدم.

منم دوماه اقدام کردم امروز پریود شدم پریودم تموم شه میخوام برم متخصص زنان سونو و آزمایش بنویسه میترس ...

برو عزیزم از خودت مطمئن میشی انشالا که چیزی نیست

بچه اولت چن وقتشه؟

بدنت از اون زمان تغییر کرده،انشالا سری بعد

یااللَّهُ یَارَحْمَانُ یَارَحِیمُ یَامُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَى دِینِک
برو عزیزم از خودت مطمئن میشی انشالا که چیزی نیست بچه اولت چن وقتشه؟ بدنت از اون زمان تغییر کرده،ان ...

۲سالونیمشه خیلی استرس دارم ۳ بهمن پریود شده بودم امروز صبح بیدار شدم دیدم پریود شدم حالم گرفته شد😔

۲سالونیمشه خیلی استرس دارم ۳ بهمن پریود شده بودم امروز صبح بیدار شدم دیدم پریود شدم حالم گرفته شد😔

غصه نخور عزیزم،قوی باش،ایشالا سری بعد

دکتر به شوهرم گفته بود،بعد پاکی یک شب درمیون...

منم دوتا بچه دارم،18و23خرداد بدنیا اومدن،بادوسال تفاوت سنی،حالا شوهرم میگه سومی باید20 خرداد باشه.  

امسال که نشد

انشالا سال بعد

یااللَّهُ یَارَحْمَانُ یَارَحِیمُ یَامُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَى دِینِک
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز