یکتا_m_v مدیر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5182 عنوان بتای 12 ؟ | مشاهده متن کامل بحث + 1759 بازدید | 56 پست کسی با این بتا باردار بوده؟ _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡 1401/12/06 | 14:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5182 بالای ده احتمال باردار بودن هست..کی گفت منفیه؟؟ آمپولو دکتر نوشت ؟؟؟ اره _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
mahroo_mah عضویت: 1399/07/02 تعداد پست: 986 مال من ۱۳ بود بعد از یک هفته تکرار کردم بالای ۲۵۰ رفته بود
mahroo_mah عضویت: 1399/07/02 تعداد پست: 986 اره ان شاالله که هر چی خیر و صلاحه..ولی اگه باردار باشی هم آمپول باعث سقط نمیشه..نگران نباش
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5182 مال من ۱۳ بود بعد از یک هفته تکرار کردم بالای ۲۵۰ رفته بود چند روز بعد تاخیر 13بود؟ یعنی امید داشته باشم؟ اخه مثل دوره پریودیم شدم درد دارم 😭 _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5182 ان شاالله که هر چی خیر و صلاحه..ولی اگه باردار باشی هم آمپول باعث سقط نمیشه..نگران نباش دعا کن باردار باشم اقدام بودم 😭بی بی چک بزنم معلوم میکنه _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
mahroo_mah عضویت: 1399/07/02 تعداد پست: 986 چند روز بعد تاخیر 13بود؟ یعنی امید داشته باشم؟ اخه مثل دوره پریودیم شدم درد دارم 😭 من دو هفته بعد از تاخیر ۱۳ بود..وقتی لقاح نزدیک پریودت باشه..اینجوری میشه..ان شاالله که بارداری...
mahroo_mah عضویت: 1399/07/02 تعداد پست: 986 دعا کن باردار باشم اقدام بودم 😭 بی بی چک بزنم معلوم میکنه نه بی بی چکو ولش کن.یک هفته صبر کن اگر پریود نشدی بزو دوباره آز بتا بده
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5182 من دو هفته بعد از تاخیر ۱۳ بود..وقتی لقاح نزدیک پریودت باشه..اینجوری میشه.. ان شاالله که بارداری... خداکنه. 🥺🌱چند وقت اقدام بودی _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5182 هیچی...بارداری خدا خواسته ای جان. خوشبحالت _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
mahroo_mah عضویت: 1399/07/02 تعداد پست: 986 ای جان. خوشبحالت ان شاالله شما هم به زودی بیای خبر بارداریتو بدی
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5182 ان شاالله شما هم به زودی بیای خبر بارداریتو بدی انشالله گلم _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡