2777
2789
عنوان

بتای 12 ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1759 بازدید | 56 پست
یعنی نمیشه همینطوری بالا باشه بتای کسی

چی شد اسی؟؟

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چی شد اسی؟؟

هیچی بعدظهر بیبی چک میگیرم بزنم مثبت شد ک هیچ منفی شد منتظر پری میمونم 🥺

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
شش روز

دوروز پشت سرهم زدی امپولو

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
بارداری..مبارکه... من با بتای ۱۳ دو هفته بعد تاخیر پریود باردار بودم..الان بچه به بغل دارم می نویسم ...

واقعا میگی؟ کوچولوت چیه؟ خداحفظش کنه

اخه من درد پریودی دارم🥺همش میگم الان میشم

خوب این دردا طبیعیه..اول بارداری هست..فکر میکنی داری پریود میشی ولی نمیشی    

اره. امپول پروژسترون هم زدم نکنه پری شم 😭🥺

دختره

اخی خداحفظش کنه 

چرا به این سرعت رفتی این آمپولو زدی؟؟ البته فکر نکنم آسیب بزنه

اخه گفت منفیه . نکنه پریود شم یعنی میشه حامله باشم 😭