2777
2789
عنوان

چیکار کنم تا حالم خوب بشه

775 بازدید | 44 پست

میخام خودم رو نجات بدم ذهنم رو ازاد کنم توانایی درس خوندن و ذهن ارام رو بدست بیارم میخام برم خرید کنم ولی هیچ انگیزه ای ندارم نمیخام خودم رو درگیر مشکلات خانواده م کنم ،ولی متاسفانه زندگی پدر و مادرم و شوهرم و مادرش از ذهنم نمیرن بیرون خوشبحال دوستانی ک هیچی نمیفهمن واقعا راحتن

عزیزمن با یک پیاده روی شروع کن حتی اگه شده ده دقیقه برو بیرون بعضی اتفاقات زندگی در اختیار ما نیست بایدخودت به خودت کمک کنی خانوادت انقدر مشکل دارن به شما نمی رسن 

خداوند ساکتر از ان بود که انتظار داشتم😔😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

علاقه ای به ورزش کردن ندارم

برای بیرون امدن از خانه وعوض شدن حال وهوات خیلی خوبه خودت هم داری افسردگی میگیری برو باشگاه ورزش زیاد نکن 😅

خداوند ساکتر از ان بود که انتظار داشتم😔😔
چون تنهام پیاده روی نمیکنم

الا بذکر الله تطمئن القلوب

واقعا میگم تو خدا رو تو دلت کم داری البته خدا هست تو دلت اما تو محلش نمیدی برو به درگاهش باهاش حرف بزن ببین دلت آروم میشه راه چاره برات پیدا میشه

برو دوش بگیر اون ناخونا رو بکن بنداز دور یه غسل بکن به نیت فی ما ذمه دو رکعت نماز بخون با خدا قول و قرار بذار معجزه رو ببین تو زندگیت

الا بذکر الله تطمئن القلوب

بعضی  قتا باید انگیزه داشته باشی که یه کاری رو شرو کنی بعضی وقتا هم باید یه کاری رو شروع کنی تا انگیزه بیاد... اگه تونستی با درس خودتو مشغول کن نتونستی به خودت فشار نیار درس خوندن خیلی انگیزه و عشق میخواد وقت داری هنوز ... فکر کردن یا نکردن تو چیزی و دوست نمیکنه همه چیزو رها کن و بسپر به دست خدا ..وقتی رها کردی منتطر معجزه باش...تو بنده ی خدا باش خدا هم خالق و نگه دارنده تو هست رهات نمیکنه 

زد اگر کسی در خانه ات ، دلدماست کرده بهانه ات.. همه جا گرفته نشانه ات، به چه حسرتی به چه حالتی..هر لحظه تو را سلام آقا.. دلتنگ رویت هستم تا همیشه
الا بذکر الله تطمئن القلوب واقعا میگم تو خدا رو تو دلت کم داری البته خدا هست تو دلت اما تو محلش نمی ...

چقد شبیه هم گفتیم  

زد اگر کسی در خانه ات ، دلدماست کرده بهانه ات.. همه جا گرفته نشانه ات، به چه حسرتی به چه حالتی..هر لحظه تو را سلام آقا.. دلتنگ رویت هستم تا همیشه

منو بگو که با کلی انگیزه 6 صبح شروع کردم به درس یه ساعت بعدش مریض شدم رفتم دکتر سوراخم کردن با آمپول و سرم😂 الان هی قرص شربت خواب آنفولانزا و عفونت گلو همه با هم😷

میگم تو یه دوست قبل از ازدواجت نداشتی دوست صمیمیه صمیمی که با هم باشین همیشه؟ 

منو بگو که با کلی انگیزه 6 صبح شروع کردم به درس یه ساعت بعدش مریض شدم رفتم دکتر سوراخم کردن با آمپول ...

چرا داشتم الانم تو ازمونا میبینمش ولی حرف نمیزنه نگام میکنه ولی سلام نه

چرا داشتم الانم تو ازمونا میبینمش ولی حرف نمیزنه نگام میکنه ولی سلام نه

خب تو بهش سلام کن

اون بیچاره مطمئن باش خیلی دوست داره باهات حرف بزنه ولی چون ازدواج کردی این مدت هم فاصله افتاده توی ارتباطتون سختشه

جفتتون دارید درس میخونید دوستای قدیمی بودید خیلی تو روحیت تاثیر میذاره اگه باهاش اوکی بشی