2777
2789
اهنگ come on ازsia من خیلی دوسش دارم

وای دمت جیز ب قرآن چند سال پیش بااین آهنگ میرفصیدم 🤣🤣حالا هر چی فکر میکردم ن اسم آهنگ نه خواننده یادم نمیومدالان اسمش دیدم یادم اومد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای دمت جیز ب قرآن چند سال پیش بااین آهنگ میرفصیدم 🤣🤣حالا هر چی فکر میکردم ن اسم آهنگ نه خواننده ی ...

من هنوز گیر این اهنگم همه میگن ولللللل کننننن دیگ ولی من عاشقش شدم 😂😂😂

شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه   #باشعور_باشیم                                      
حاجی آهنگ رقص خوب چی ها داری اسم بده بی زحمت 😁گویا سلیقه هامون یکیه

من درگیر کنکورم چیز میز جدید ندارم تو داری ب منم بده😂😂🙌🙌

شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه   #باشعور_باشیم                                      
من درگیر کنکورم چیز میز جدید ندارم تو داری ب منم بده😂😂🙌🙌

خب نمی‌دونم شنیدی یا ن ولی با تو هیجانی ترم علی ابراهیمی فعلا رو مخیم اینه ازش فیلم رقص نیافتم هنوز ، دوست دارم فیلمی پیدا میکردم آموزش رقص با این اهنگ

خب نمی‌دونم شنیدی یا ن ولی با تو هیجانی ترم علی ابراهیمی فعلا رو مخیم اینه ازش فیلم رقص نیافتم هنوز ...

با تو هیجانییی ترم یه نمه روانی ترمممم دیوونگی محضه اون روزایی که عادییی ترمممم

ایولللللل مثل اینکه واقعا مثل همیمممم

اه خدایییییی تو هم تی ام میگوووووووشی 🤣🤣بخدا قسم فلش تو ماشینم آهنگا تی ام میزارم 

فک کنم نیمه گمشدمو یافتمممممم😂😂😂😂😂