2789
عنوان

دستم بشکنه

178 بازدید | 11 پست

زدم توگوش بچه ام ۴سالشه بهش گفتم مامان بیابروجیش کن گفت من جیش ندارم بعدش که من سرگرم کارام بودم دیدم رفته تو اتاق روسرامیکا جیش کرده گوشه اتاق منم عصبی شدم زدم توگوشش چقدرکارم اشتباه بود خواهشاً سرزنش نکنیند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه سعی کن عصبانی نشی. 

خودتو عذاب نده. هممون تو دوران کودکی کتک خوردیم از مامانامون. 

و همه ی مامانا بچه هاشونو تو اوج عصبانیت میزنن. مهربون ترین مادر هم تو عصبانیت حداقل یکبار بچشو میزنه 

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹
دیگه سعی کن عصبانی نشی.  خودتو عذاب نده. هممون تو دوران کودکی کتک خوردیم از مامانامون.  ...

بخدا پشیمونم الهی بمیرم میگم چرا نگفتی ببرمت میگه غلط کردم گفتم مامان غلط نکن این کاراشتباهه دیگه تکرارش نکن 

منم پسرم چهارسالشه گاهی وحشتناک داد میزنم سرش گریه میکنه سریع بغلش میکنم بینیشو که قرمزمیشه میبوسمم ...

همین منم خیلی پشیمونم ازاین کارم بخدا درطول روز کلی باهاش بازی میکنم کلی باهاش میخندم ذوق میزنه ولی امروز موناخراب کرد..

یاد میگیره کم کم. بچه فامیل ما تا مهد گوشه اتاق جیش می‌کرد. وقتی موکت شست آب می‌گرفت زرد می اومد بیر ...

مشکلش اینه که جیشش وخیلی نگه میداره وقتی هرجایی بهش فشاراومدخودوش خالی می‌کنه خیلی تنبله