2789

از غیر انتفاعی شروع کن آشنا پیدا کنی راستشو بگن

خودکار اگه میخری 15 هزار تومن غلطگیرو میخری 30 هزار تومن ، وقتی واسه پاک کردن غلط املایی رو کاغذ باید دوبرابر پول بدی اینو یادت نره بعضی اشتباها جبرانش بیشتر از اینا هزینه بردار هست .     ببین جوجه آنتن ، بجا گزارش زدن با خودم دربیفت ببین چجوری نابودت میکنم .                     وجودشو نداری باهام درنیفت بدجور میسوزی.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ممنونم یعنی بعد از یه مدت می تونی جذب اموزش پرورش بشیم

تو اطراف دیدم شده باشه ان شالله واسه شمام بشه 

خودکار اگه میخری 15 هزار تومن غلطگیرو میخری 30 هزار تومن ، وقتی واسه پاک کردن غلط املایی رو کاغذ باید دوبرابر پول بدی اینو یادت نره بعضی اشتباها جبرانش بیشتر از اینا هزینه بردار هست .     ببین جوجه آنتن ، بجا گزارش زدن با خودم دربیفت ببین چجوری نابودت میکنم .                     وجودشو نداری باهام درنیفت بدجور میسوزی.
ممنونم عزیزم خیلی امیدوارم کردی🙏🙏

🌹❤❤