2777
2789
گلم هنو باور نکردم ساعت دوازده گفته زنگ بزنید آماد باشه میگن ازمایش جوابش چیه 

نه باور کن چون بی بی چک دوتاش مثبت شده صدرصد خون هم مثبته

خدایا ممنون که منو به خواستم رسوندی یه پسر خوشگل موشگل بهم دادی خدایا خودت مواظبش باش صحیح و سالم بگیرمش بغلم🥰😍خدایا سلامتی به خانوادم بده پدرومادرم ۱۲۰سال سایشون بالاسرم باشه😍ممنونم بابت همسرم تنها کسیه که کنارش نهایت آرامش دارم😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم هنو باور نکردم ساعت دوازده گفته زنگ بزنید آماد باشه میگن ازمایش جوابش چیه 

زنگ بزن جواب به ماهم اینجا بگو🥰

خدایا ممنون که منو به خواستم رسوندی یه پسر خوشگل موشگل بهم دادی خدایا خودت مواظبش باش صحیح و سالم بگیرمش بغلم🥰😍خدایا سلامتی به خانوادم بده پدرومادرم ۱۲۰سال سایشون بالاسرم باشه😍ممنونم بابت همسرم تنها کسیه که کنارش نهایت آرامش دارم😘
ان شالله برا همتون مثبت بشه. منم انتقال داده بودم صبح آز دادم ی ساعت بعدش نتیجه هم داد خداروشکر مثبت ...

خیلی خوشحال شدم برات عزیزم واسه منم دعا کن آن شاالله مثبت در بیاد آن شاالله بارداری موفقی داشته باشی 

📿من امیدم به خــــــــــــــــــداست📿
باشه گلم حتما

برو بزن😊

ممنون. ان شالله بزودی خبر بارداریتو بدی. مشکل خاصی که ندارین؟

ن ولی ی سقط داشتم چهار ماه پیش وقتی هم ک‌ حامله بودم تقریبا این حالتایی ک الان دارمو داشتم اما الان دو‌دلم ک‌باردارم یا ن

منم هنوز دو روز مونده به موعدم دیشب یه بی بی زدم هاله انداخت مدیکور قطره ای بود صبح هم زدم زیر ۵ مین از دیشب پررنگ تر شد ولی هنوز از اون یکی کمرنگ تر دیگه امروز رفتم از یه ۱۰ مین ریگه میرم جواب بگیرم یعنی مثبت ب نظرتون؟

خیلی خوشحال شدم برات عزیزم واسه منم دعا کن آن شاالله مثبت در بیاد آن شاالله بارداری موفقی داشته باشی ...

ممنون. همچنین

طبیعیه یا انتقال دادی؟ روز چندمت هست

چندتا بی بی زدی

ان شاءالله عزیزم از استرس دارم میمیرم

وای خیلی لحظه ی خوبیه منم تجربه کردم🥰🥰🥰

ن ولی ی سقط داشتم چهار ماه پیش وقتی هم ک‌ حامله بودم تقریبا این حالتایی ک الان دارمو داشتم اما الان ...

بی بی چک بزن که حداقل ی نتیجه ای دستت بیاد

ولی شایدم هنوز زود باشه

منم هنوز دو روز مونده به موعدم دیشب یه بی بی زدم هاله انداخت مدیکور قطره ای بود صبح هم زدم زیر ۵ مین ...

اره عزیزم مثبته