2777
2789
عنوان

بارداری؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 50 پست
بالای ۱۰ مشکوکه برو یه بیبی بزن

واقعا؟ ممکنه ی ادم بتا بده این عدد باشه

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
چند وقته اقدام بودی؟ تاحالا سابقه داشته آزمایش بدی اینطوری بشه بتا؟

سه ماه اقدام. نه 

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیگ چرا امپول زدی 

آمپولی که زده اگه اشتباه نکنم تو بارداری هم تجویز میشه برای جلوگیری از سقط و مشکلی نداره.چون به من شیافت همین آمپول رو دادن 

دیدن و بغل کردن تو الان تنها آرزومه🥲 انشاالله همه چشم انتظار ها دامنشون سبز بشه🙏🤍
واقعا؟ ممکنه ی ادم بتا بده این عدد باشه

من ۱۰ روز بعد تاخیر نیم بود

تو بعد دو روز ۱۲ بوده 

شاید باردار بودی و لقاح دیر اتفاق افتاده و بتا کم نشون داده

فردا یا الان بیبی بزن

خدایا شکرت که قراره بزودی به من و آقایی یه بچه سالم هدیه بدی🙏🤰😍قراره بزودی تیکر بارداری بزارم😍🤰
آمپولی که زده اگه اشتباه نکنم تو بارداری هم تجویز میشه برای جلوگیری از سقط و مشکلی نداره.چون به من ش ...

هر دوش یکیه یعنی؟؟؟

خدایا شکرت که قراره بزودی به من و آقایی یه بچه سالم هدیه بدی🙏🤰😍قراره بزودی تیکر بارداری بزارم😍🤰
فرق دارن فکر کنم

نه چون یه بار شنیده بودم برای اینکه پریود بشن میدن 

بعد که حامله بودم از دکتر پرسیدم گفت قبل بارداری برای تنظیم پریود وبعد بارداری برای جلوگیری از سقط استفاده میشه گفت یه جورایی دو کاره هست 

ولی بازم میگم مطمئن نیستم 

دیدن و بغل کردن تو الان تنها آرزومه🥲 انشاالله همه چشم انتظار ها دامنشون سبز بشه🙏🤍
برای آمپولی هم که زدی نگران نباش اگه باردار باشی تاثیر منفی نداره لطفا بی بی چک زدی بیا خبر بده دا ...

عزیزم اگ فرد ندونه بارداره و امپول بزنه ک پری بشه مشکلی نیست برام سوال شد

پس چرا هم باعث پریود میشه هم جای بچه رو سفت میکنه

نه چون یه بار شنیده بودم برای اینکه پریود بشن میدن  بعد که حامله بودم از دکتر پرسیدم گفت قبل ب ...

اها فکر کنم همین طوره 

هر دوش یکیه یعنی؟؟؟

بله 

قرص دوفاستون هم همین کارایی رو داره خودم استفاده کردم 

قبل اینکه باردار بشم دکتر داد سر وقت پریود شم وبعد اینکه باردار شدم دکتر ماه اول داد برای اینکه خطر سقط نباشه 

بله  قرص دوفاستون هم همین کارایی رو داره خودم استفاده کردم  قبل اینکه باردار بشم دکتر دا ...

اها پس مشکلی برا اسی پیش نمیاد انشالله باردار باشه

عزیزم اگ فرد ندونه بارداره و امپول بزنه ک پری بشه مشکلی نیست برام سوال شد پس چرا هم باعث پریود میشه ...

هم برای تنظیم پریودِ هم برای جلو گیری از سقط هم برای استحکام دیواره رحم و...

کلا یه هورمون زنانه ست که توی روند مسائل زنانه کمک کننده ست

میتونید اینجا رد مطالعه کنید

هم برای تنظیم پریودِ هم برای جلو گیری از سقط هم برای استحکام دیواره رحم و... کلا یه هورمون زنانه ست ...

مرسی گلم مفید بود🥰