2821
2789
عنوان

تعبیر خواب

1195 بازدید | 15 پست

برای یکی دو شب پیش  خواب دیدم حامله شده بود 

باز امشب خوابش رو دیدم که تو خواب بهم میگفت بهم یه مسکن بده پریود شدم 

بنظرتون تعبیرش چیه.میتونه این باشه که به زودی باردار بشه؟

دیدن و بغل کردن تو الان تنها آرزومه🥲 انشاالله همه چشم انتظار ها دامنشون سبز بشه🙏🤍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از تفکر زیادمیادفک کنم

شاید خودمم به همین فک کردم 

ولی من اصلا تو این چند روزه به اون فرد فکر نکردم 

دیدن و بغل کردن تو الان تنها آرزومه🥲 انشاالله همه چشم انتظار ها دامنشون سبز بشه🙏🤍
عه چقدر برای بنده خدا خوشحال شدم گفتم شاید باردار بشه😕

من تعبير خواب بلدم با اينكه خيلي ناقص تعريف كردي و اينجوري نميشه تعبير كرد ولي كليت تعبير اين خواب اينه كه اون شخص دچار مشكلي ميشه كه خيلي زود مرتفع ميشه ازش رها ميشه اصلا ربطي ب بارداري نداره بازهم تاكيد ميكنم براي تعبير درست بايد خيلي چيزا رو دقيق بگي

بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️
من تعبير خواب بلدم با اينكه خيلي ناقص تعريف كردي و اينجوري نميشه تعبير كرد ولي كليت تعبير اين خواب ا ...

خیلی ممنون 

راستش تو خواب که دیدم باردار بود می‌گفت من دستم خیلی تنگ هست نمیتونم برای بچم وسیله بگیرم نمیتونم دیگه سرکار برم و هیچ پولی ندارم و خیلی حالت ناراحتی داشت و ویار شدیدتو خوابو تو خواب پریود هم خیلی درد داشت و اشک تو چشماش جمع شده بود

خیلی ممنون  راستش تو خواب که دیدم باردار بود می‌گفت من دستم خیلی تنگ هست نمیتونم برای بچم وسیل ...

اون خانم در واقعيت مجرده يا متاهل؟

بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️