2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

امپول دیروز زدم سرک لاژ دیر فهمیودم ۱۹ هفته دکترم قبول نکرد

ای بابا بلند شو یجا دیگه نوبت بگیر من شنیدم اورژانسی حتی تو ۲۸،۲۹هفته بعضی دکترا ریسک می‌کنن عمل میکنن تروخدا پیگیر باش مث من نشی 

گفت امپولا رو بزنی خوب میشی چه میدونستم 😔

غلط کرده بخدا دکتراهم هیچی نمیفهمن سره دخترم دکترم گفت نیاز ب سرکلاژ نیستی ۱۸هفته سونو نوشته بود ک انجام بدم ببرم پیشش ک تصمیم بگیره سرکلاژ کنه منو یا ن ۱۷هفته خودم رفتم سونو چون ترشحات غیر عادی داشتی حدس زدم دهانه رحمم داره باز میشه سونو بردم گفت زود اومدی من گفتم ۱۸هفته☹️☹️☹️بعدم سونو رو دید گف نیاز ب عمل نیس دیگه بعده کلی اسرار و خواهش و تمنا ک من میخوام سرکلاژ کنم هزینه هر چی باشه فقط قبول کن گفت برو بیمارستان امشب  تشکیل پرونده بده فردا عملت میکنم فرداش بعده عمل اومد گفت دهانه رحمت کلن باز بوده خداروشکر اسراره خودت باعث نجات بچت شد اگه ن ی هفته ده روز دیگه میوفتاد

غلط کرده بخدا دکتراهم هیچی نمیفهمن سره دخترم دکترم گفت نیاز ب سرکلاژ نیستی ۱۸هفته سونو نوشته بود ک ا ...

خداروشکر منم برم سونو ببینم طولش پایینه هنوز یا نه این دکترا فقط از سرشون باز میدن