2777
2789
عنوان

تهدید به پخش عکس های خصوصی

| مشاهده متن کامل بحث + 11967 بازدید | 83 پست
مرسی عزیزم ولی نه فارغ شدم دانش اموز نیستم  خیلی می ترسم یارو هم عربه اسلحه و چاقو داره خیلی ه ...

شاید مشخصات دروغی داده  پولدارا اینکار فکر نکنم بکنن اینقد تفریحات دارن وقتش ندارن الله اعلم

20 سال پیش که این همه برنامه واسه پخش عکس و فیلم نبود. نهایت یه یاهو چتی بود و یه ایمیلی. حالا اینس ...

منظورم اینه الآن دیگه همه عکساشونو میذارن پروفایلشون یا پست میذارن.خیلی عجیب نیس اگه کسی عکسمونو برداشته باشه

همه جای ایران سرای غم است...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

می‌دونی هیچ وقت همچین تاپیکایی رو باور نمیکنم کاملا مشخصه دروغه و پشتش دختر یا پسری نشسته و داره به ...

رلستش من دعا میکنم اینطور باشه و ما رو به سخره بگیره تا اینکه واقعی باشه. 

اسم وفامیلش رومیدونی؟ 

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
بنظرم این ادم ممکنه بعدا بخواد بدتر هم تهدید کنه و استارتر هم خیلی میترسه برای همین فتا شکایت کنه خی ...

اون همین ترس استارتر دیده ترس بی عقلی اما توی این ک دیگه اون عکسا دست ب دست میچرخه تردیدی نیست 

شایددوباره ببینمت ولی نه دیگه ۲۰سالمه,نه دیگه با دیدنت چشام برق میزنه....😔

مرسی عزیزم ولی نه فارغ شدم دانش اموز نیستم  خیلی می ترسم یارو هم عربه اسلحه و چاقو داره خیلی ه ...

حق داری گلم 

پول داری دم دستت؟ برو پیش وکیل یه جلسه مشورت بگیر یا بگرد از تو سایتا وکالتای تلفنی رو پیدا کن زنگ بزن راه حل بدن بهت

می‌دونی هیچ وقت همچین تاپیکایی رو باور نمیکنم کاملا مشخصه دروغه و پشتش دختر یا پسری نشسته و داره به ...

😑😑😭نه واقعا داره به احمق بودن خودم فکر میکنم کاری کردم که کسی حتی باورم نمیکنه

به مامانت بگو خشتکشو بکشه سرش

مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»
2790
2778
2791
2779
2792