2777
2789
عنوان

خالم منو زد...

513 بازدید | 20 پست

من ازش متنفرم مامانم منو نزده اون دست روم بلند کرده

سر اینکه رفتم خونش:/ چونکه فک میکنه من بیکارم بچهای ۲۰ سالشو با ۲۰ سال سن خووم پر پیکنم‌که باهاش خوب نباشن 

درصورتی که اصن راجب اون‌با بچهاش حرف نمیزنم

بعدم اینکه تهمت اینکه زدمش:/ ودزدی اینا زد

الانم به دایبم ومادرجونم زنگ زده به دروغ گفته من تو خونش که‌بودم موقع دعوا به دایبم‌ومادرجونم فحش دادم درصورتی که دختر خودص فحش داد

چب بگم به اونا.خوشبحالتون خاله هاتون خوبن از من خیلی بدن خیلی

نرو خونش چکاریه با همچین آدمی درارتباط باشی

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نرو خونش چکاریه با همچین آدمی درارتباط باشی

عمرن دیگه پامو نمیزارم تو خونش فقط 

دایبم ومادرجونم احتمالا باهام قهر میکنن وسرد میشن‌اونم بخاطر کار نکروه ودروغ اون‌چیکار کنم؟

قطع رابطه کن حوصله داریا من چندتا خاله و دایی دارم و چندتا کوچه فاصله داریم آخرین بار یادم نمیاد کی ...

جدی؟

قطع رابطه بودیم ولی... به دلایلی اشتی کردبم این خیلی بدجنسه خدایی

عمرن دیگه پامو نمیزارم تو خونش فقط  دایبم ومادرجونم احتمالا باهام قهر میکنن وسرد میشن‌اونم بخا ...

به مرور درست میشه دیگه خونه خال ت نرو 

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
ماله من همشون خوین ولی بازم دوری و دوستی  خودشونو می کشن برم خونشون ولی ترجیحم همون دوری دوسته ...

والا ایناهم دختراشون خووشونو میکشن برم خونشون خودش ولیوخیلی بده خیلی

عمرن دیگه پامو نمیزارم تو خونش فقط  دایبم ومادرجونم احتمالا باهام قهر میکنن وسرد میشن‌اونم بخا ...

برو بهش بگو چرا دروغ گفتی و.. یه جوری بکش از زیر زبونش صداشو ظبط کن اگه مهمه برات

از ما هم بیخ گوشمونن ولی نمیرم بعد همچی مهربون میگیره خودشو انگار هیچی نشده داییم میگه عید بریم شمال باهم😐 خالم یه بار رفتم خونشون میگه از این ببعد هفته ای یه بار بیا 😑 گفتم معلوم نیست باز چه اشی پختین که مهربون شدین

یک عدد چپی 

از ما هم بیخ گوشمونن ولی نمیرم بعد همچی مهربون میگیره خودشو انگار هیچی نشده داییم میگه عید بریم شمال ...

به تو میگه هفته یه بار بیا به من میگه از خونم برو بیرون هرکی ندونه فک میکنه ۰یکارش کردم که تیتجوری گفته من بدبخت یه گوشه نشسته با بچهاش راجب پولدارشدن خرف میزدیم اون تو‌توهم‌اینکه بچهاش پر میکنم‌میندازم به جونش:/