2777
2789
عنوان

بیاین ببینین یعنی چی این

98 بازدید | 14 پست

خواب ...

یک نفر تو بیداری درحقم خیلی بدی کرد و دوسه سال قبل فوت شد منم بعدا بخشیدمش همه گفتن این همه حقتو خورد  بعد این همه کتک و فحش و اینا  ....چطور بخشیدیش ..

دیشب خواب دیدم  اون ادم با ی نفر دیگه ک نسبت داره باهاش تو خوابم بودن تو خوابم بز ب ناحق حرف زد منم گریه کردم و ۷ ۸ بار گفتم برام ناحق گفتی و میگی قران ب کمرت بزنه تولد امام حسین و حضرت ابوالفضل و امام سجاده   حواله تو با  ابوالفضل 

ابوالفضل جوابتو بده 

یعنی چی بنظرتون 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چی بگم والا  درست سر نیاوردم بدیش چی بوده  تو خواب هم  باز نامردی کرده بهش فکر نکن او ...

کامنت بالامو جواب بده عزیزم لطفا 

اره والا توخوابم هردو اذیتم کردن و فحش دادن 

میگم من اگه از ته دل نبخشیدمش ... پس یعنی سروکارش با حضرت ابوالفضل باشه بقیشو من رها میکنم  خ ...

اگه نبخشیش مطمین باش سروکارش باحضرت عباس میفته منم یکیونبخشیدم توخواب التماس میکنه که حلالم کن حتی اومده خواب چندنفر که به من بگن ببخشمش

اگه نبخشیش مطمین باش سروکارش باحضرت عباس میفته منم یکیونبخشیدم توخواب التماس میکنه که حلالم کن حتی ا ...

واقعا؟؟؟

خب منم پس میسپارم ب ابوالفضل 

چون طرف انقد ازار و اذیت کرد اخر رفتیم دادگاه و پزشکی قانونی و اینا 

انقد توخواب دلم شکست و گریه کردم و دادزدم ابوالفضل جوابتو بده ۷ ۸ بار گفتم ..

اخه بعد امام حسین عاشق  ابوالفضل هستم 

اگه نبخشیش مطمین باش سروکارش باحضرت عباس میفته منم یکیونبخشیدم توخواب التماس میکنه که حلالم کن حتی ا ...

یکیش  ک فوت شده یکیش اما هست اونم  چندبار اذیتم کرده دیشب توخواب همون حرفو بهش گفتم ک تو اینجوری گفتی ناحق بوده حق نداشتی بگی و اینا ...

بعد  وقتی جفتشونو  ب ابوالفضل سپردم هردو ساکت شدن و موندن و منو نگاه کردن منم ول کردم رفتم 

تااسم ابوالفضل اومد ساکت شدن