2777
2789
عنوان

شما چجوری وایبتونو عوض میکنید

153 بازدید | 19 پست

من از صبح که بیدار شدم خیلی انرژی منفی بهم وارد شو

تو مترو کلی دعوا شد ازاون ور کیفم تو جمعیت پاره شد

به کلاسم دیر رسیدم راهم نداد

الان تا خود شب کلی کار دارم ولی،هنش عصبیم

چیکارکنم بهتر شم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نفس عمیق بکش به ذهنت بگو شب در مورد این قضایا فکر میکنم الان وقت بقیه کاراست

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
یه بار یکی با یکی دیگ دعواش شد یه بارم خودم کیفم بین مردم گیر کرد دستمم داشت کنده میشد کلی جیغ زدم

ولی منم خندم گرفت 

نمیدونم چرا😄

بیخیال مشکلات روزمرگیه دیگه 

به امید آزادی تمام زندانیان بی گناه در بند🕊

دستت داشت کنده میشد؟؟😲😄

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

من اینجور موقه ها به تغییر حالت فکر نمیکنم دوست دارم حرص و جوش بزنم ولی وقتی اهنگ گوش میدم حموم میرم یا کارای روزانمو بدون فکر کردن انجام میدم اعصابم اروم میشه نفس عمیق بکش یکمم دراز بکش ریلکس کن درست میشه

به این فکر کن که خیلی از اتفاقاتی که اطراف مون می افته تقصیر ما نیست ولی وجود ما اونجا لازمه

حالا چرا؟خدا داند

اینکه قسمت بوده تو دعوای امروز مترو اونجا باشی

کیفت دقیقا امروز پاره شده

کلاس دیر رسیدی و راه ندادنت

ووو

شاید خیری پشتش هست که بعدا معلوم میشه