2777
2789
عنوان

نا امید ترینم

120 بازدید | 7 پست

یه زمانی کوه انرژی مثبت بودم شبانه روز پادکست انگیزشی گوش می دادم همش آهنگ شاد رویا می‌بافتم خوشحال بودم تا شکست پشت شکست دیگه هیچ امیدی به هیچی ندارم آینده برام سیاه و تاریکه دیگه حوصله ویس گوش دادن ندارم از همه آهنگ های انرژی مثبتی بدم میاد درست نمیشه هیچ چیزی هر روز داره اوضاعمون بدتر میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر چقدر بیشتر امید داشتم اوضاع بیشتر بهم می‌ریخت منظورم اوضاع مالی هست که خب به تبع اون اوضاع روحیمون هم به هم ریخته توی بورس کل زندگیمون رفت و کلی بدهی دیگه ته مونده زندگیمون یه دوچرخه بود که اونم دزد برد واقعا چرا بدبختیمون تموم نمیشه

الان من به قدری نا امیدم به قدری حالم بده که حد نداره اینقدر تلخ شدم همش میگم خدا بسه دیگه روی خوش زندگی رو به منم نشون بده چقدر حسرت بخورم یه زمانی اینقدر امید داشتم که روزای خوب میاد ولی الان فقط منتظر بدبختی بعدی ام

برو یه جای ساکت با خدا صحبت کن 

هرچی حرف داری پیش خودش بزن و خودتو بنداز تو بغلش

نگاه به ساعت هم نکن که چقدر صحبتت باهاش طول می‌کشه ، بذار اصلا یه شبانه روز کش پیدا کنه 

و به یاد بیار که چند وقته سراغش نرفتی درصورتی که همیشه منتظرت بوده تا برگردی پیشش و دستتو بگیره

منم زیاد شکست خوردم ولی به همشون راضی هستم ، حکمت هر کدومشون تا حدودی برام روشن شده 

درسته خیلی بابتشون سختی کشیدم اما هیچ گله‌ای ندارم بلکه از این اتفاق خوشحال هم هستم و متوجه شدم چقدر خدا به من لطف داشته که باعث چنین اتفاقاتی شده 

دارو تلخه ، سوزن درد داره اما گاهی برای درمان یه بیماری باید درد اینارو تحمل کنی

حکمت خدا از این سختی دادن ها هم همینه ، ممکنه خواستی به کسی یا چیزی برسی اما برعکسش اتفاق افتاده چون خدا صلاحتو خواسته و از اون کار جلوگیری کرده

اگه بدونی چقدر خدا دوستت داره...

کاربر آقا ؛ چقدر به سمت مقصدت قدم برداشتی؟ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌         إِنَّهُمْ يَرَوْنَهُ بَعِيداً وَ نَرَاهُ قَرِيباً                                                    ‌