2777
2789
عنوان

باسن بزرگ سینه ی بزرگ موهای بلند پوست سفید

| مشاهده متن کامل بحث + 61558 بازدید | 227 پست

ماشالا خشکلی بیخیالشاون باید بترسه نه شما 

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلی خوبع توبه کردی گلم خیلیا به این فیلما معتاد میشن باید هرروز نگاه کنن

اره خیلی فیلمای بدین واقعا اصلا ببینی مدام باز میخوای ببینی خصوصا برای اونایی ک تو سن بلوغ خطرناکه چون کنجکاون و متاسفانه بعد یه مدت ذهن شروع میکنه از هر صحنه ای توی فیلم یه صحنه های لذت بخشی می‌سازه و تو اون لذتی ک توی اون فیلم هستشو درک میکنی و متاسفانه این لذت بیشتر شبیه این میمونه ک داری یه سم و وارد بدنت میکنی

عکس جفتی بذار

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

منم سبزه ام ولی شوهرم سفید دوست داره چندبار غیرمستقیم گفته

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز