2777
2789
عنوان

باسن بزرگ سینه ی بزرگ موهای بلند پوست سفید

| مشاهده متن کامل بحث + 61558 بازدید | 227 پست
 اون چون پولداره میتونه هرکاری ک دلش خواست بکنه    

خب شماهم ازپولش استفادهکن تغییرکن

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ناموصا اسی عکستو بزار لایکم ‌کن

حسی رو تو قلبم به‌وجود آوردی که مطمئنم اگه نبودی هیچوقت تجربش نمیکردم.                 عشقم غفور♡                                       پنجمین حساب کاربری( اولین عضویت من در سایت ۱۴۰۰/۱/۸)                                  
ب سیم آخر زدم  دنبال ی دکتر خوب میگردم ک برم عمل کنم

اره برو

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
ب سیم آخر زدم  دنبال ی دکتر خوب میگردم ک برم عمل کنم

گنده کردی میگه کوچیک دوست دارم ،کوچیک کنی میگه متوسط زرد کنی میگه ابی حالا ببین

گاهی اوقات دادن شانس دوباره ب کسی مانند دادن یک گلوله اضافه ب اوست،برای اینکه بار اول نتونست تورا خوب هدف بگیره
تو هم مثل خودش رفتار کن

ببخشیذ آقا شما به چه دلیل درخاست دوستی میفرستید!!!!؟؟؟؟

اون چون پولداره میتونه هرکاری ک دلش خواست بکنه    

نه همه ی مانکنا سالها زحمت کشیدن نمیشه با پول  شکم شش تکه ساخت . ولی توهم پولداری  اگ دلت میخواد  یا برو باشگاه یا پول عمل بگیر برو عمل

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز