2777
2789
عنوان

باسن بزرگ سینه ی بزرگ موهای بلند پوست سفید

| مشاهده متن کامل بحث + 61544 بازدید | 227 پست
شاید شوهرت حسودی میکنه نسبت به شما. میخواد اینجوری اعتماد به نفس شما رو پایین بیاره.  در کل به ...

آره باید خودم برم پیش ی دکتر خوب

شاید بتونه کمکم کنه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا فردا صبح مدرسه دارم باید برم مدرسه خوابم میاد 🥲

یا خدا چه جوری میخوای بیدارشی

صدایت میکنم اما                                                                 جوابت را نمیخواهم                                                              که در هر پاسخت                                                                  یک مثنوی کم میشود از من                        

خودتو طبق معیار های یکی دیگه بُرش نزن

ولی اگر خودت دوست داری انجام بده

من پوستم خیلیییی سفیده و گاهی برنزه میکنم چون به نظرم خیلی زیباست

موهاتو برو مزوتراپی کن و دارو مصرف کن ( واسه سلامتی و کیفیت ناخن هم خوبه)

و برای باسن هم برو بدنسازی و هیکلتو رو فرم بیار

باسن عضلانی بزرگ متفاوته با باسن چرب!

منو هرکس میبینه فکر میکنه باسنم رو جراحی کردم

بدنسازی خیلی بدن رو خوش فرم میکنه

سینه هم که ژنتیکه ولی خب میشه بازم با ورزش دادن عضلات زیر بافت سینه،کات خوشگلی به سینه هات بدی و فرمشون رو بهتر کنی

حتما به خودت برس و برو باشگاه 

اصلا تن به جراحی نده وقتی میتونی سالم این کارو انجام بدی

عکسو ببینم میرم  اگر فردا بیدار نشدم تقصیر اسی هست 😂

😂😂

صدایت میکنم اما                                                                 جوابت را نمیخواهم                                                              که در هر پاسخت                                                                  یک مثنوی کم میشود از من                        
تا استارتر عزیز بگذاره منو بگید بنظرتون عمل بینی کنم به صورتم میاد و تصمیم دارم تغییر اساسی کنم ولی ...

خوبه که بینیت

[QUOTE=276381396]من ک نگفتم الا بلا بره بکنه  گفتم اگه میخوای و دوست داری بکن عیبی نداره ادم به خودش برسه  ...[/QUO

والا که درست خوندم و مثل شما نظرمو گفتم چون خود اسی راضی به عمل نبود و بنظر خودش بی نقص بود ریپ زدم پیامتو🧐

دعوام نداریم😁

خودتو طبق معیار های یکی دیگه بُرش نزن ولی اگر خودت دوست داری انجام بده من پوستم خیلیییی سفیده و گا ...

میگه تو اندامت خوبه نمیخواد بری باشگاه 

اگه هم میخوای بری خیلی طول میکشه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز