2777
2789
عنوان

مادرشوهر

223 بازدید | 10 پست

با این ک کلی اخلاق بد داره 

ولی گاهی میگم مادره دیگ.

میبخشمش 

واقعا سخته ادمارو تغییر داد

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
کار خوبی می‌کنی 💐

💗💗

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزای دلم تو زندگی مادر دختری هم خییییلی دعوا پیش میاد یعنی همش از مادراتون متنفرین نخیر زود فراموش ...

اره مث مادرمه 

مادر عشقمه 

خودتونو اذیت نکنید مادرشوهرتون به اون سن رسیده عوض نشده بعد از این هم نخواهد شد 

دیقا

اگر شوهرت مرد ایده الی هست اینو ندیده بگیر

که هم خودت رو عذاب ندی هم شوهرت رو

اینطوری کم‌کم به همه ثابت میشه که تو دنبال جنگ نیستی خودش کوتاه میاد

من که از وقتی گرفتم به یه ور دیگه م‌خیلی راحت شد زندگیم

قبلش فقط خودخوری میکردم

یهو بیخیال شدم

انگار نمیشنیدم دیگه

یه بارم شوهرم کفت من شرمنده م

گفتم ببین ناراحت نباش

هر ادمی یه ایرادی داره

خداییش تو یه مرد ایده ال هستی

برای همین من مادر تو‌رو بعنوان ایراد تو میبینم

با همین نگاه هم خودم رو راحت کردم و هم اونو رام کردم

اگر شوهرت مرد ایده الی هست اینو ندیده بگیر که هم خودت رو عذاب ندی هم شوهرت رو اینطوری کم‌کم به همه ...

چقد عالی گلم

منم شل کردم

بیخیالم

عاشقیم اذیتش نمیکنم دیه

خودشم راممه

چقد عالی گلم منم شل کردم بیخیالم عاشقیم اذیتش نمیکنم دیه خودشم راممه

اره بابا راحت میشه ادم

میدونی من و مادرشوهرم از هم‌ دور هستیم

چند ساله ندیدمش

بعد از ایناست که قر و فر داره و خیلی مغروره

و از راه دور هم خیلی روی مخم میرفت😂

بعد یه بار دختر خاله ی شوخرم عکس فرستاد از نزدیک

باهم عکس گرفته بودن برای ماهم فرستادن

نه فیل تر داشت نه هیچی

یک لحظه خیلی به جشمم اومد

دیدم چقدر توی چند سال شکسته شده

چقدر چین و چروک افتاذه

و منو به خودم اورد که گفتم مگه واقعا دنیا چند روزه

مگه جقدر زنده ایم

از کجا معلوم چند سال اون باشه؟ یا من باشم؟

برای همین دلم شوخت

گفتم مادره دیگه 

اون عکس یکی از بزرگ ترین دلایل این بود که بفهمم زمان سریع میگذره 

اره بابا راحت میشه ادم میدونی من و مادرشوهرم از هم‌ دور هستیم چند ساله ندیدمش بعد از ایناست که قر ...

منم والا . تازه این بیمار هم هست😪

مادررهسش بالاخره

ارزش داره