2777
2789
عنوان

همسایه مریض

444 بازدید | 20 پست

یه همسایه طبقه پایین داریم خیلی روانیه کافیه ساعت ۱۰ شب به بعد بچم مثلا صدا کنه ، خودش صاحب خونس خودشم بچه داره دیوونه س مردک ، کلا حکومت نظامی کرده دم به دقیقه به شوهرم زنگ و مسیج میده که بچتون چرا دوید چرا خونه تکونی دارید چرا مهمونتون صدا کرد ، بعد من خودم همشششش به بچه م طفلی تذکر میدم سرگرمش میکنم خداشاهده اصلا بچه شلوغ نیست و شبا ۱۱ میخوابونمش ولی اگر در ماه یه بار ساعت ۱۲ مریض هم باشه ما راه بریم میخواد اعتراض کنه . دارم دیوونه میشم بسکه شوهرم با من بحث داره که تحمل کن و به بچه چپ و راست تذکر میده . چیکار کنم ؟؟ 

احتمالا اعصابش ضعیفه . با کوچک ترین صدایی به هم می ریزه

من بودم‌به بچم تذکر می دادم ولی وقتی افراط رفتاری رو ببینم

بی اهمیتی میکنم

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چقدر امشب شکایت از همسایه زیاده 

همه از سر و صدا بچه مینالن

من...از من حال خوب میخوای؟...من از خودمم متنفرم ...دیگه به این باور رسیدم که هیچ خدایی نیست...خدا، خدای ظالماست ...چندساله که منو فراموش کردی...خدایا میدونی افسردگی چیه؟...هیچ با خودت فکر کردی من چرا اضطرابم زیاده...نه...توخدای دیگرانی...

مطمئنی سر و صداتون عادیه؟؟ آخه همسایه بالایی ما هم میگه بچه‌های مهمون نشستن پای کنسول بازی، در حالی که ستونای ساختمون دارن می‌‌لرزن 😶

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
احتمالا اعصابش ضعیفه . با کوچک ترین صدایی به هم می ریزه من بودم‌به بچم تذکر می دادم ولی وقتی افراط ...

اعصابش خیلی ضعیفه ، مشکل داره ولی همششش شده روی مخ ما ، از طرفی هم شوهرم خیلییی دیگه مراعاتشو میکنه ، طفلک همش بچم ندو نکن میگه ، 

ولس کنید اوسکلو توجه نکنید بهش اگه واعا طبیعیه سر صداتون

اره به خدا ، تازه گوشی که میدونم بده برا بچه ولی میدم دستش که ۱۰ شب به بعد ندو ولی زندانیش نمیتونم بکنم بچه ۵ ساله درک نمیکنه 

مطمئنی سر و صداتون عادیه؟؟ آخه همسایه بالایی ما هم میگه بچه‌های مهمون نشستن پای کنسول بازی، در حالی ...

اره این همسایمون مثلا تولد من بود ماه پیش من تا ۱۲ مهمون داشتم اومد زنگ خونمون زد ، حالا ما اصلا خونه نیستیم و به شدت بدون مهمون و مهمونی ، بعد طبقه بالا خود ما سه شب ۴ صبح الان دوماهه داره مبل پرت میکنه هر شب من میگم عیبی نداره ادم ها تحت فشار نباشن . در کل خونه ها دیوارشون نازکه ادما باید تحمل کنن همدیگه رو ولی این همسایه عوضی ما سر  هر چیزییی گیر میده ، شوهرم از اون بدتر مثلا مردم مداره خیر سرش

باهاتون چپ افتاده کاش از اول اجازه نمیدادید اینطور برخورد کنه ولی حالا که شده دوستانه باید رفع مشکل ...

اصلا گوش نمیده مردک زنش هم میگه شوهرم حساسه ، منم میگم خوب شوهرش حساسه عوض کنه بره طبقه اخر بخره کسی بالا سرش نباشه ، اینو بگم مثلا صدا پنکه ما سر ظهر میگفت صدای چیه 🤬

گاهی دلم میخواد این شوهرم رو ریز ریز کنم سر بچه نکن ندو اون مثلا ساعت ۹ شب استرس میده به من و بچه ، چرا ، چون طبقه پایینمون زنگ نزنه حرفی بزنه ، دست خودم بود با دندون پاره میکردم همسایمونو ، بچم طفلک همش تحت فشاره به خاطر این روانی 

گاهی دلم میخواد این شوهرم رو ریز ریز کنم سر بچه نکن ندو اون مثلا ساعت ۹ شب استرس میده به من و بچه ، ...

والا جای ما بود چیکارمیکرد همسایمون اشپزخونش پشت اتاق ما هس و نصف اتاق خوابش زن و شکهر هرشب دعوا تا ۲ شبم دوتا بچه داره ی کله صدا ی بار گفتیم بابا میز نکشید توروخدا صداش رو اعصاب یا ی چیزی بذارید زیرش ب هیج جاشون نگرفتن تازه دعوا و ناراحت چرا امدی در خونمون بخدا ذله شدم ولی شوهرم میگه اشکال نداره تحمل کن بچمم کوچیک با صدای اینا بیدار میشه خودمونم ک هیچی خواب نداریم از دستشون 

دوستان دعا کنید از ته قلبتون شوهرم ی کار خوب پیداکنه و چشماش بخنده 🙏🙏💚