2777
2789
عنوان

تکرارپایه کلاس اول مادراکمک

1150 بازدید | 15 پست

سلام عزیزان پسرمن کلاس اول ولی هیچی رویادنگرفته فقطط داره رونویسی میکنه میدونم مقصرم باهاش نتونستم کارکنم چون افسرد گی بعدزایمان گرفتم به خداحالم خیلی بدبودنتونستم خودم روازین وضع دربیارم هنوزم افسردگی رودارم پدرش که کلاآدم بی خیال وبی پرواپسرم نه بلده حروف روبخونه نه ترکیب کنه ریاضیش یه خورده بهتره ولی واقعاضعیفه برادرزادم الان کلاس پنجمه کلاس اول باهاش کارنکردن هنوزم هیچی بلدنیس به نظرتون پایش روتکرارکنم چکارکنم توروخداراهنماییم کنیدازخودم بدم میاددرحق بچم ظلم شدولی خداشاهده مریض بودم 

خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم چرا تکرارکنی اخه از الان روزی نیم ساعت وقت بزاری همه جیزو یادمیگیره کلی وقت هست 

اینهمه زمان رو از دست بدی ک تکرار کنه باز ! حالا اخرسال بود ی چیزی!  بعدم توکل تابستون کلاس تقویتی بزارش

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

وای من کلاس اولیه مردم بخدا🤕خیلی سخته همش خودم درسش میدم 

براش شهرک الفبا درست کن بعد هم جدول دوستی ک همون ترکیب کلمات هست

پیش دبستانی نرفته؟باید نشانه هارو بلد باشه 

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚

فعلا باهاش کار کنید اگه تا نوبت دوم باز نتونست یاد بگیره تکرار پایه بشه بهتره، بله بچه هایی هستند که تو کلاس ششم هم خوندن بلد نیستن چون والدینشون نخواستن که تکرار پایه بشه

الانم دور نشده باهاش جدول ترکیب کار بکن 

روزی 3 ساعت وقت بگذار برای بچه ات 

پسر منم معلمش آبان ماه گف که امسال باید تکرار پایه بشه خودم براش وقت گذاشتم شما هم میتونی 

تکرار پایه روحیه بچه خراب میکنه از یه طرف هم اگه تکرار پایه نشه همینطور ضعیف بار میاد پس فقط یه راه داری که یا خودت باهاش کار کنی یا اگه اوضاع مالیت خوبه بفرستش کلاس 

چون اگه اول خوب یاد نگیرند سال‌های بعد هم باتبع یاد نمیگیره 

شاد شادم