2777
2789
عنوان

من عاشقم❤️

127 بازدید | 13 پست

💕من عاشق خدام

❤️من عاشق فرشته هام

🩷من عاشق تمام دنیام

🧡تمام دنیا هم عاشق منه

💛من عاشق تمام راه هاییم که باهاشون قراره با عشق روبه رو بشم

💚من عاشق تمام آدمام

💙تمام آدما هم عاشق منن

🩵من عاشق کارمم

💜من عاشق پولم

🤎من عاشق خانوادمم

🩶من عاشق زندگیمم

💖من عاشق خودمم

و منم متنفرم از خودم..

...  ..

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میفهمم حستو منم مثل تو بودم زمان میبره ولی توهم عاشق خودت میشی بلاخره

هعی

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
همه هستن ولی تو عمل هیشکی کامل نیست ،اسی شما تعبیر خواب میدونین؟

نه من نمیدونم 

تاحالام خوابی نداشتم این دنیا نتیجش دیده شه تو خوابام میرم یجا دیگه

ولی میتونی تو نت بگردی نزدیک ترین تعبیرو برداری و به ف*ال نیک بگیر💕

نه من نمیدونم  تاحالام خوابی نداشتم این دنیا نتیجش دیده شه تو خوابام میرم یجا دیگه ولی میتونی ...

اخه خیلی برام عجیب بود این دومین باره بعده سالها خوابشو دیدم پریشبم خوابشو دیدم از خواب باز پریدم ،اصلا نمیفهمم منظور این خوابا چیه ،اخه اون ادم خوبی نیست ،من قبلا فگ میکردم فرشته یا حداقل بهترین بنده باشه ولی ذات واقعیشو که دیدم ازش،متنفر شدم ولی چرا خوابشو میبینم ،،حتما خدا یچیزی میخواد بهم حالی کنه ولی من نمیدونم چی،تورو خدا هرکی میدونه برام تعبیر کنه التماس میکنم خیلی برام مهمه😭😭

اخه خیلی برام عجیب بود این دومین باره بعده سالها خوابشو دیدم پریشبم خوابشو دیدم از خواب باز پریدم ،ا ...

تاپیکتو خوندم و به نظرم پیام خوابت کاملا واضحه

احتمالا هنوز بهش فکر میکنی و رو زندگیت تاثیر گذاشته پدر مرحوم اومدن بهت پیام بدن که رها کنی و زندگی و شانس دوباره به خودت بدی

شاید فرد مناسب و عالی تری همین نزدیکیا قراره تو مسیرت قرار بگیره!

اگه واقعا رها کرده باشی اینقد بایه خواب به هم نمیریختی

اخه میدونی اون تازگیا سرو کلش پیدا شده و من تازه ذات واقعیشو شناختم و تازه ازش نفرت پیدا کردم ،حالا شایدم بخاطر همینه واقعا از ته دلم ازش نفرت دارم هیچ ادمی به اندازه اون برام عزیز نبود خیلی سخته صدتو بزاری و طرف ....هععی

اخه میدونی اون تازگیا سرو کلش پیدا شده و من تازه ذات واقعیشو شناختم و تازه ازش نفرت پیدا کردم ،حالا ...

طبیعیه بعد یه مدت نفرتت از بین میره تبدیل میشه به بی حسی

این درگیر بودنت باهاش باعث همچین خوابی شده

اروم باش و رهاش کن 

تو لیاقتت خیلی بیشتره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز