جوونی سن خامی و خطاست ...ببخش حسین 💔 همیشه ببخشش از بزرگتراست ...ببخش حسین💔 رضایتت ، رضایت خداست ...ببخش حسین 💔 به خونه برگردیم خونه آغوش حسینه مگه نه؟ به خونه برگردیم خونه بین الحرمینه مگه نه؟ سرنوشتی رو که نگات میسازه دوست دارم ... هر چی که منو یاد تو میندازه دوست دارم ...مثلا دریا رو واسه کشتی نجات دوست دارم .... من پر پرواز رو تا میام به کربلات دوست دارم ...پسرم رو وقتی که میفته روی پات دوست دارم ....من بخاطر حرمت دنیا رو دوست دارم ... واسه دیدنش امروز و فردا رو دوست دارم ...مثلا شبها رو واسه دیدنت تو خواب دوست دارم ... بچه نوزاد رو واسه نوزاد رباب دوست دارم ...😢 حالمو تو هفته، شب جمعه ها خراب دوست دارم ❤❤ حب الحسین اجننی .... عشق منی عشق منی ❤❤
خیلی چیزاااا ک اصلا نمیتونم توصیف کنم چون فاقد تعریف کردنن فقط میتونم حسش کنم
لطفا کتابِ خوبِ غیرِ زرد معرفی کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمانهای روانشناسی طور هستم کتابهایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
هرچه بیشتر به میزان عشقمان اضافه کنیم شانس بیشتری برای رهایی از دام سایه خواهیم داشت. بچه هایمان را دوست بداریم اما این کافی نیست. باید یاد بگیریم بچه های دیگران را در آنسوی دنیا نیز دوست داشته باشیم.آوین❤️آرشین❤️آروشا❤️
جوونی سن خامی و خطاست ...ببخش حسین 💔 همیشه ببخشش از بزرگتراست ...ببخش حسین💔 رضایتت ، رضایت خداست ...ببخش حسین 💔 به خونه برگردیم خونه آغوش حسینه مگه نه؟ به خونه برگردیم خونه بین الحرمینه مگه نه؟ سرنوشتی رو که نگات میسازه دوست دارم ... هر چی که منو یاد تو میندازه دوست دارم ...مثلا دریا رو واسه کشتی نجات دوست دارم .... من پر پرواز رو تا میام به کربلات دوست دارم ...پسرم رو وقتی که میفته روی پات دوست دارم ....من بخاطر حرمت دنیا رو دوست دارم ... واسه دیدنش امروز و فردا رو دوست دارم ...مثلا شبها رو واسه دیدنت تو خواب دوست دارم ... بچه نوزاد رو واسه نوزاد رباب دوست دارم ...😢 حالمو تو هفته، شب جمعه ها خراب دوست دارم ❤❤ حب الحسین اجننی .... عشق منی عشق منی ❤❤