2777
2789
عنوان

بچه ۵ ماهه

994 بازدید | 46 پست

سلام دوستان بچه من ۳ روز دیگه پنج ماهش تمام میشه میره تو ۶ ماه

قبلا کولیک شدید داشت اما الان خداروشکر یکم بهتر شده اما بازم خیلی غر میزنه از صبح تا شبم نمیخوابه ولی شب میخوابه 

مشکلی که الان دارم اینکه شکمش اصلا خوب کار نمیکنه دو روز یکبار یا سه روز یکبار کار میکنه 

هم شیر خودمو میخوره هم شیر خشک و شکمش خیلی باد و بزرگه انگار تنبکه صدای تنبکم میده قشنگ 

من خودم شیر دارم ولی نمیتونه کامل شیر خودمو بخوره ۲ دقیقه که از سینه خودم مک میزنه انگار باد میوفته تو دلش دیگه شروع میکنه به دست و پا زدن و گریه و... دیگه نمیتونه بخوره برای همین مجبورم شیر خشک بدم بهش 

بعد ازبس غر میزنه و گریه میکنه و همیشه تو بغل بوده هنوز یاد نگرفته وارونه بیوفته همه هم میپرسن چرا وارونه نمیوفته 

دیگه خودمم دارم شک میکنم ولی کم هوش نیست اصلا فقط وقتی میگذاریش زمین میگه چرا و گریه میکنه واسه همینم اصلا یاد نمیگیره که بخواد وارونه بیوفته 

کار کردن شکم بچه پنج ماهه باید چطوری باشه؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

احتمالا غذاهای نفخ دار میخوری خودت. پستونک برای ارامشش خیلی خوب بود بهش بدی. گاهی دمر بزارش رمین برای دل دردشم خوبه

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

عزیزم شیرت زیاده بخاطر همین‌بچه نمیتونه تند تند قورت بده دست و پا میزنه

دستتو به حالت c بگیر پشت هاله سینت و فشار شیرو کنترل کن

دقیقا همین مشکلو داشتم‌من 

بچه های شیرخشکی یبوست دارن اکثرا

🍒دخترم🍒قلب من💚

عزیزم خدا بچه نازنینت رو برات حفظش کنه

نی نی خیلی بغلیش کردین بخاطر همین غلت زدن رو یاد نمیگیره رو زمین سرشو گرم کنین

و اینکه احتمالا خودت خوردنیای نفاخ زیاد میخوری 

هر روز عرق نعنا بخور که نفخ شیرتو بگیره 

سعی کن حبوبات اینا کم مصرف کنی

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕

ببین با پاهاش حالت دوچرخه انحام بده پاهاشو حمهگع کن تو شکمش و اینکارو تکرار کن ب دفع راخت ترش کمک میکنه میتونی شکمشم چرب کنی مثل جهت عقربه ساعت ماساژ بدی تا دفع خوبی داشته باشه .. باد معده شو بد از شیر دادن بگیر .و ببرش پیش دکتر هم ک خیالت راخت باشه