2777
2789
عنوان

واکسن ۱۸ ماهگی

300 بازدید | 34 پست

مامانا واکسن هیجده ماهگی سخته؟ خیلی تب و بی قراری داره؟ من باید پسرمو ببرم بعدش میخام ببرمش خانه بازی که یادش بره و حالش خوب شه.خوبه به نظرت؟ کمپرسم میخاد؟ استرس دارم نتونم بعدش آرومش کنم مخصوصا که الان بزرگتر شده🥲

تو بی‌حوصلگی خانه باری نمیچسبه

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم یه واکسن و چقدر واسه خودت بزرگ و سخت میکنی.خانه بازی نبر چون تحرک داره بدنش یکم ضعیف میشه بیر واکسن بزن بعدش برو یه شیر موز بستنی توپ بهش بده یا هر جی که دوست داره بعدم برو خونه کمپرس سرد بزار شب یه تب ضعیفی میکنه حتما استامینوفن شربت و شیاف کودکشو داشته باش که اگه زیاد شد بهش بدیینی تا تب شروع شد استا بده. گوشیتم بزار رو ساعت هر سه ساعت بیدار شو یه چک بکن تبشو

روانشناسی کودک

بنظرم نبرش. استراحت کنه خیلی بهتره.

دیروز یه خانمی میگف‌رو جا واکسنش بچه ش دوتا قطره استامینفن ریخته کنتر بچه ش بیتابی میکرد.

روز اول کمپرس سرد بزار روز دومم کمپرس گرم.اگ بهتر بود دیگ لازم نیس

لطفا برا سلامتی بچهام صلوات بفرستید.ممنونم❤️

پسر من 26 ام 18 ماهه شد اما بخاطر دندون اسهال و سرماخوردگیه گذاشتم هفته بعد

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

من سه روزپیش زدم اره دوتاواکسنه امایکیش دردناکه تادوروزنمیتونه تکونش بده البته بچه بابچه فرق داره اصلاتکونش نده بهتره چه برسه بازی همون دوشب تب داره شب اول تندتندتب میکنه دوبرابروزنش استامینوفن بده اگه قطرشوگرفتی طعم توت فرنگی بگیرکه بالانیاره قبل شیردادن یاغذابش بده.اگه هم شربتشوگرفتی اسانس موزشوبده

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
🤦‍♀️ منم خیلی وقته بهش فکر میکنم هفته دیگه باید بزنم😑

یه واکسنه دیگه.نهاین بخواد یه نصف روز اذیت بشه....

من واسه واکسنای پسرم خودمو پیر کردم ولی واسه دخترم عین خیالم نبود .....

هردوشونم فقط واکسن ۲ماهگی اذیت شدن