مامانا واکسن هیجده ماهگی سخته؟ خیلی تب و بی قراری داره؟ من باید پسرمو ببرم بعدش میخام ببرمش خانه بازی که یادش بره و حالش خوب شه.خوبه به نظرت؟ کمپرسم میخاد؟ استرس دارم نتونم بعدش آرومش کنم مخصوصا که الان بزرگتر شده🥲
لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
عزیزم یه واکسن و چقدر واسه خودت بزرگ و سخت میکنی.خانه بازی نبر چون تحرک داره بدنش یکم ضعیف میشه بیر واکسن بزن بعدش برو یه شیر موز بستنی توپ بهش بده یا هر جی که دوست داره بعدم برو خونه کمپرس سرد بزار شب یه تب ضعیفی میکنه حتما استامینوفن شربت و شیاف کودکشو داشته باش که اگه زیاد شد بهش بدیینی تا تب شروع شد استا بده. گوشیتم بزار رو ساعت هر سه ساعت بیدار شو یه چک بکن تبشو
پسر من 26 ام 18 ماهه شد اما بخاطر دندون اسهال و سرماخوردگیه گذاشتم هفته بعد
لطفا کتابِ خوبِ غیرِ زرد معرفی کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمانهای روانشناسی طور هستم کتابهایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
من سه روزپیش زدم اره دوتاواکسنه امایکیش دردناکه تادوروزنمیتونه تکونش بده البته بچه بابچه فرق داره اصلاتکونش نده بهتره چه برسه بازی همون دوشب تب داره شب اول تندتندتب میکنه دوبرابروزنش استامینوفن بده اگه قطرشوگرفتی طعم توت فرنگی بگیرکه بالانیاره قبل شیردادن یاغذابش بده.اگه هم شربتشوگرفتی اسانس موزشوبده