2777
2789
عنوان

شوهرم به زندایی میگه عشقم نفسم

| مشاهده متن کامل بحث + 4015 بازدید | 97 پست
روان شناسه رو میگی؟مغزم ترکید بس ک حرص خوردم بخدا

اره اینقدر رو مخ بود یعنی میدیدم بعضیا تاییدش میکردن یا یکی بود میگف اگه برا منم خونه میگیره بیام زنش بشم میخواستم خودم رو به دوقسمت مساوی تقسیم کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره اینقدر رو مخ بود یعنی میدیدم بعضیا تاییدش میکردن یا یکی بود میگف اگه برا منم خونه میگیره بیام زن ...

چون جای زن اول نیستن درک نمیکنن،امیدوارم هرکی طرفدارشه گرفتارش بشه😒😒😒

عزیزدل میشه برای صاحبخونه شدنم یه صوات بفرستی؟💜💜

شوهر من ب خواهرش گف فدات

با قمه رفتم براش 

توبه کرد   

تاریخ عروسیمون: ۱۴۰۱/۰۲/۳۰👰🏻🤵🏻تـو بگو یه روز تو شکمت باشه، وقتی حس مادرانه میگیری رفتنش نابودت میکنه، با اینکه پنج هفتم بود ولی داغون شدم💔🖤🤰🏻🖤💔۱۴۰۱/۰۹/۰۸بدترین اتفاق زندگیم. 

بستگی داره چه چیز دیگه ای یا رفتار غیر معمولی غیر از این حرف از شوهرت و زنِ داییش دیده یا شنیده باشی. هر چند این عشقش و نفسش هم خیلی غیر معموله و اینکه شما تازه یادت افتاده واکنش نشون بدی غیر معمول تر

اصلا عادییییی نیست ☹️☹️☹️☹️ واییی تازه میگی حسااااس شدمممممم!!!!

اخه خیلی با این داییش صمیمی هست همش یا ما خونشونیم یا اونا خونمون هستن قبلااصلا حساس نبودم ولی جدیدا قاطی میکنم