تجربه کسب بشه دیگ اون حس اولیه نیس اون حسی ک تو دوره عاشقی اولت تجربه کردی دیگ نیس بیشتر از رو منطق ...
خوب قرار نیست آدم سریع عاشق بشه آدم باید واقع بین باشه طرف مقابل باید یه دوست باشه بعد از اینکه باهاش کلی زمان گذروندی و همه چی از نظر آدم معقول و اوکی بود میتونی اون موقع اجازه جولان دادن احساساتت رو بدی . وقتی آدم با عقل پیش بره بدی های طرف رو میبینه و چشم پوشی نمیکنه ولی مثلا تو همین سایتم من زیاد دیدم پسره انواع و اقسام بی احترامی و هر کاری که نباید کرده وقتی به دختره میگن ولش کن این به دردت نمیخوره بدبخت میشی میگه آخه دوستش دارم 😑 خوب ... بزنن به اون رابطه و اون دوست داشتن که سر تا سرش بدبختی هست.
خب چ دردی اگ برا تفریح باشه برید با همجنس خودتون دوستااان هیچ وقت دونفری ک مجردند و جن ...
خوب دیگه اینجا بحث میاد سر همون چارچوبی که میگم اول باید تعیین بشه وقتی از همون اول بگی از این خبرا نیست طرف اگه واقعا تو رو به خاطر اخلاقت بخواد میمونه و اصلا براش مهم نیست ولی اگه قصد و نیتش یه چیز دیگه باشه قطعا وقتی ببینه طرف پا نمیده گورشو گم میکنه اینجا همون بحث غربالگری هست که گفتم هر کی از راه رسید نباید آدم بپذیره باید اول ببینه طرفش چه کاره هست