2777
2789
به نظر من خوبه ولی کنترل شده نه اینکه یه ماه بعدش تصمیم به ازدواج بگیرن دختره هی منتظر بشینه ببینه ک ...

الان همه پسرا گرگن

من دختریم که متنفرم از اینجور رابطه دل هم ب کسی نمیدم سخت عاشق میشم اینا

ی پسر اومد کاملا مذهبی آدم حسابی 

گفتم خب واقعا اوکیه انگار

تندی با مامانت اشناشون کردم

گفتم در حد ی شناخت میریم جلو 

اونم گقت قصدم ازدواج .

منی اینهمه دختر عاقل سختی بودم

این مارو جوری خرررر کرد ک نفهمیدم چجوووور شد

به نظر من خوبه ولی باید زرنگ باشی چهار چوب خودتو داشته باشی کلا دختر ساده ایی نباشی تا ازت سواستفاده کنه هم برات تجربه میشه هم پسرا و مردا رو بیشتر میشناسی برای انتخاب همسر آینده

‹💚🌱›براتون آرزو میکنم ذهنتون انقد درگیر خودتون،اهدافتون وخوشیاتون باشهکه وقت نکنید زندگی دیگران رو نقد کنید ،بد کسی رو بگيد يا خودتون رو با کسی مقایسه کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از دبدگاه من ارزش دختر تو‌دوستی پایین نمیاد کسیم که بخواد شک کنه حتی تو‌سنتی هم میتونه شک کنه ک قبل ...

میگم احتمال صدرصدی نیس

سنتی سنتی هم نظر من نیس

در حد یکی دوماه شناخت اونم زیر نطر خانواده 

و بعد خانواده بیان وسط 

برن و بیان و بعد ازدواج 

اینکه دوست بشن برن تا نصف بیرون خانواده هم ندونه بدرد نمیخوره

دوستان استارتر دختر نيست:) اشتباه میزنین ایشون اقاعه 

واقعا😁

‹💚🌱›براتون آرزو میکنم ذهنتون انقد درگیر خودتون،اهدافتون وخوشیاتون باشهکه وقت نکنید زندگی دیگران رو نقد کنید ،بد کسی رو بگيد يا خودتون رو با کسی مقایسه کنید.
به نظر من خوبه ولی باید زرنگ باشی چهار چوب خودتو داشته باشی کلا دختر ساده ایی نباشی تا ازت سواستفاده ...

تجربه کسب بشه دیگ اون حس اولیه نیس

اون حسی ک تو دوره عاشقی اولت تجربه کردی دیگ نیس بیشتر از رو منطق عاشق می‌شی تا قلب

میگم احتمال صدرصدی نیس سنتی سنتی هم نظر من نیس در حد یکی دوماه شناخت اونم زیر نطر خانواده  و ...

اینجورم خوبه ولی دوستی هم ک‌من میگم با حفظ روابطه که هردو‌حدشونو بدونن و سنشونم درحدی باشه که شناختشون ازهم درست باشه همو از همه نظر بسنجن تو‌اون‌دوران .من خودم هفت سال دوست بودم شرایط سنتی هم داشتم ولی چون به طرف مقابلم ایمان داشتم‌و‌شناخت کامل و باهم دیگه پیشرفت کردیم دوست نداشتم سنتیو‌و بنظرم این نوع ازدواج شیرین تر بود به شخصه برامن 

خوب الان از این جهت نظرمو میگم بازم نه بد نیست ولی باید روابط چهارچوب داشته باشه خیلی از آقایون اول بسم الله توقعات احمقانه دارن. به نظر من دوستی که با هم برن تفریح و با هم بتونن زمانهای خوبی رو کنار هم بگذرونن جدای از هر بحث دیگه ای چرا که نه . از همون اولم اگه قصد ازدواج ندارن بگن به هم دیگه که فلانی قصد ازدواج نداریم فعلا اینجوری دیگه هر دو طرف میدونن باید روابطشون رو در چه حد نگه دارن . 

Never give up 
تجربه کسب بشه دیگ اون حس اولیه نیس اون حسی ک تو دوره عاشقی اولت تجربه کردی دیگ نیس بیشتر از رو منطق ...

نمیدونم زیاد والا من خودم تا حالابا۲۲سال سن تجربه ایی نداشتم ولی خوب از نزدیک ازدواج دوستی و سنتیم دیدم هیچ فرقی نمیکنن باهم، عاشقی و منطق بودن 

خوب الان از این جهت نظرمو میگم بازم نه بد نیست ولی باید روابط چهارچوب داشته باشه خیلی از آقایون اول ...

خب چ دردی اگ برا تفریح باشه برید با همجنس خودتون 

دوستااان هیچ وقت دونفری ک مجردند 

و جنس مخافن نمیتونن دوست عادی باشن کنار هم اون نیاز جنسی رو میشه نمیشههه واقعا