2777
2789
عنوان

سربازی

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 23 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آموزشش افتاده کرج منتظریم تموم شه  بعد پارتی داریم میاریمش شهر خودمون ولی خب ۲ماههه سخته برام& ...

کرج که خیلی خوب و راحته نگران نباش کجای کرج هست؟ 

من انقدر غصه خوردم گریه کردم کل روز منتظر زنگ بودم همش گذشت الآنم شوهرم گرفته خوابیده 😂 ایشالله همچین روزیم برای تو میشه

کرج که خیلی خوب و راحته نگران نباش کجای کرج هست؟  من انقدر غصه خوردم گریه کردم کل روز منتظر زن ...

ایشالا 

بهم گفتن نگهبان زندان هس چون میدونن دوسش دارم منو عذاب میدن

[~زنڋگے جوڔیح ۺدح ڪ برآ شݩآخټ آدمآ بآیڋ زیسټ شݩآسۍ بخؤنیݥ=/`😹🦠👐🏿 ️ 
میدونم زندان کجا میشه نزدیکه نگران نباش خیلی سخت نیست

دقیق نمیدونم 

خدا کنه فقط زود تموم شهههه 

خوشحال شدم ک ب عشقت رسیدی 

برا منم دعا کنین

[~زنڋگے جوڔیح ۺدح ڪ برآ شݩآخټ آدمآ بآیڋ زیسټ شݩآسۍ بخؤنیݥ=/`😹🦠👐🏿 ️ 
پس چیکار کنم اخههه بدون هم میمیریم

انسان نباید به هیشکی وابسته بااشهه وقتی وابسته بشی اذیت میشی نابود میشی من خودم وابسته بودم ذره ای از رفتاراش روم اثر میزاش 

اول اینکه لطفاً همین الان بخند 😊                                   و دوم اینکه لطفاً یه صلوات برای ظهور امام زمان(عجل) بفرست 💚
انسان نباید به هیشکی وابسته بااشهه وقتی وابسته بشی اذیت میشی نابود میشی من خودم وابسته بودم ذره ای ا ...

خودتو اولویت بزار 

اول اینکه لطفاً همین الان بخند 😊                                   و دوم اینکه لطفاً یه صلوات برای ظهور امام زمان(عجل) بفرست 💚
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز