2777
2789
عنوان

اسکراب مخصوص پوست حساس

200 بازدید | 12 پست

دوستان عزیز سلام جوش زیر پوستی زدم کلافم کرده 

نمیدونم چی بزنم خوب شه از بین بره 

اسکراب  ب نظرتون خوبه ؟ 

اسکراب برای پوست حساس چ مارکی خوبه؟؟؟ لطفاً راهنمایی کنید ممنون میشم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم. نعمتی هستم مشاور محصولات جوانساز حاوی سلول های بنیادی و پوست و مو. پوست بدنت جوش زده یا صورتت؟

خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم . ویترین هر فردی صورت اون فرد.
چجوری باید استفاده کنم 

میری حموم میزاری حمومو یکم بخار بگیره تا پوستت خوب عرق کنه و نرم بشه بعد سفید اب میزنی ب صورتت با دوتا انگشتت قشنگ همه جای صورتت ماساژ میدی اروم ،بعد اینکه اومدی بیرون از حموم  ابرسان بزن، واقعا هم صورتو شفاف میکنه هم نرم میکنه ،ب پوست من ک خیلی میوفته

ممکنه چیزی استفاده کرده باشی که حساسیت نشون داده باشه؟

ی مدت قبلا پودر چاقی خورده بودم اما الان دیگه نمی‌خورم قطعش کردم  خودم احتمال میدم ک شاید گرمی داشته ک اینطور نشون داده خودشو 

ی مدت قبلا پودر چاقی خورده بودم اما الان دیگه نمی‌خورم قطعش کردم  خودم احتمال میدم ک شاید گرمی ...

پس احتمالاً از همینه . آخه جوش هات زیر پوستی . اگه جوش هات حالت چرکی داشت با ژل ضد آکنه فوری تو دو روز خشک میشد ‌‌البته کبد چرب هم یکی از دلایلش جوش هم می‌تونه باشه ‌‌گرمی جات کمتر استفاده من و قرص سیتریزین بخور ببین خوب میشه؟ باید روتین روزانه مناسب تیپ پوستی خودت رو هم داشته باشی  

خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم . ویترین هر فردی صورت اون فرد.