2777
2789
عنوان

وسواس شدید فکری

383 بازدید | 27 پست

دوستان من بچم تازه بدنیا اومده چندین سال وسواس شدید فکری دارم ترس از دست دادن و دور از جون مرگ و میر 

الانم ک واسه بچم اسم انتخاب کردیم شوهرم مهراد دوس داره منم بدم نمیاد فقط روش وسواس فکری گرفتم شدیدا 

۹ ماه بخاطر همین وسواس های وحشتناک نتونستم اسم انتخاب کنم

به نظرتون غلبه کنم بزارم این اسمو با اینکه میدونم خیلی دارم عذاب میکشم همش فک میکنم اتفاق بدی میوفته براش

یا اینکه عوض کنم؟!

تا فردا بیشتر فرصت ندارم 

خواهشا کمکم کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام  اسم قشنگیه مبارکش باشه  یه صدقه  بنداز  ذکر الهم ایاک نعبد و ایاک نستعی ...

مرسی عزیزم 

صدقه دادم میترسم از اینکه بخاطر اسمش هر لحظه فک کنم اتفاق بد در راهه!!!!!!

اسم قشنگیه مبارکش  عزیزدلم توکل کن بخدا مطمئن باش اینا همش افکار شیطانی و.. ب ترست غلبه کن و ا ...

قربونت برم 

ترس همه وجودم گرفته اصن لذت نمیبرم فقط دارم ب این موضوع فکر میکنم

مرسی عزیزم  صدقه دادم میترسم از اینکه بخاطر اسمش هر لحظه فک کنم اتفاق بد در راهه!!!!!!

به هرچی که فکر کنی ضمیرناخوداگاه فکر میکنه تو این اتفاق دوست داری و خدای نکرده....نباید فکرای منفی کنی حتما کتاب چهاراثر فلورانس بخون درمورد قانون جذب

مرسی عزیزم  صدقه دادم میترسم از اینکه بخاطر اسمش هر لحظه فک کنم اتفاق بد در راهه!!!!!!

توکل به خدا هیچی نمیشه آروم بخواب به امید خدا به این فکر کن انشاالله بزرگ میشه مدرسه میره سربازی میره دانشگاه میره براش عروس میاری به امید خدا به این چیزا فکر کن حال دلت خوب بشه آبجی گلم 

قربونت برم  ترس همه وجودم گرفته اصن لذت نمیبرم فقط دارم ب این موضوع فکر میکنم

مطمئن باش بدون اذن خدا هیچ اتفاقی نمیفته فقط بهش اعتماد کن و بسم الله رو بگو و سعی کن این افکار و از خودت دور کنی

به هرچی که فکر کنی ضمیرناخوداگاه فکر میکنه تو این اتفاق دوست داری و خدای نکرده....نباید فکرای منفی ک ...

چندین ساله وسواس شدید دارم همشم در حد فکر ترسناک بوده اما نمیخام بپذیرم