2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برام دکترسنوقلب ننوشته بود نمیدونم😭😭خونریزی شما شدیده یاسبک؟

منم تقریبا شدید ولی شیاف میزنم تا کمتر شه باید ۸هفته میرفتی سونو ک ببینی قلب تشکیل شده یانه نگران نباش استرس بدتره من میخوام بدونم ۶هفته برم قلب تشکیل شده یانه اخه خیلی نگرانم ☹😓

الان سونو کردن ک ببینن قلب تشکیل شده یانه اگ خونریزی زیاد نباشه اشکال نداره فقط باید استراحت کنی مال من زیاد 

گلم اصلن ناراحت نشو استرسنگیر بخدا من بچه دار نمیشدم میکرو کردم هفته ششم خون ریزی خیلی خیلی شدید داشتم. شب با غم غصه خوابیدم تو بینارستان فقد گریه میکردم مگه ساعت میکذشت فردا بشه منو ببرن سونو. اخرش فر دا ظهر بردن سونو. قلب سرتق خان میزد. معلوم شد هماتوم داشتم. باز تو هفته یازدهم هم خون ریزی داشتم شدید. از الان بهت تبریک میگم بچه ات عین پسر من سرتق هست. یعنی ی پدری از من دراپرد ک نگو🤣🤣

اگه امضامو خوندید سلامتی همه ی پدر مادرای عزیز یصلوات بفرستید 😘♥
منم تقریبا شدید ولی شیاف میزنم تا کمتر شه باید ۸هفته میرفتی سونو ک ببینی قلب تشکیل شده یانه نگران نب ...

هشت هفته برین چون شیش هفته شاید قلب هنوز تشکیل نشده باشه بهتون استرس وارد بشه بازم هرچی دکترنون گفته دکتر من ک گفت لازم نیس سنو برام ننوشت لعنتی بوفه رو یکم جابه جا کردم خونریزی کردم لباس زیرمم پرشد بعدکم کم لک بینی شد دردم ندارم اصلا😭😭