2777
2789

من سه روز پیش لب زدم سوالت چیه

من یک عددخوشگلم🍃که دانشگاه نرفتم، ولی تافل زبان گرفتم، خیاطی انلاین یادگرفتم،آرایشگری کلی مدرک گرفتم و کارکردم، آشپزی و کیک پزیم خوبه.ولی الان درآمدم از یه راه دیگ اس(augur) ای دی تلگرامم@fal_varagh4478 لطفا گزارش نزنین بخدا 50تاکربریم ترکوندین 

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

اینکه چقدر ورم و درد داره ؟تا چند روز خونه باید بمونیم  و اینکه هزینش  و چه برندی خوبه&n ...

من درموفیل و رووفیل زدم راضی ام، تو ایران اکثر ژل ها کره ای ان و بالای 1 ملیون نمی ارزن اکثرا فیک هستن من رفتم بابل زدم، سی‌سی1 ملیون ب دماغم یچی دیگ زد سی‌سی 700 تومن، درد ک فقط روز اول ی کوچولو داشتم، ورم هم امروز رفت، کلا نباید تا 12 ساعت رژ بزنی چیز داغ بخوری و بوسه هم ممنوعه 

ی دوروز سفالکسین و روزی ی دونه هم قرص آناهیل، حله 🤩

من یک عددخوشگلم🍃که دانشگاه نرفتم، ولی تافل زبان گرفتم، خیاطی انلاین یادگرفتم،آرایشگری کلی مدرک گرفتم و کارکردم، آشپزی و کیک پزیم خوبه.ولی الان درآمدم از یه راه دیگ اس(augur) ای دی تلگرامم@fal_varagh4478 لطفا گزارش نزنین بخدا 50تاکربریم ترکوندین