2777
2789

میدونستی و باهاش ازدواج کردی؟؟؟والا خواهر ما ک دوران عقد ن تنها شوهر بلکه حتی پدرشوهر مارو بالاتر از همه میزاشتن الان اعصاب نداریم از دستشون الان تو فک کن از الان اعصاب نداری چی میتونم بگم اخه

دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه چیزی بهت بگم آویزه گوشت کن شابد ترک کنه ولی همیشه تن و بدنت میلرزه نکنه دوباره مصرف کرده یا خودش دوباره تمایل نشون بده بخوره .فقط اعصاب خودت رو درگیر این موضوع میکنی ..و جوانی خودت به باد میره بعد میبینی این همه سال نشستی عمرت تلف کرد 

🤪

اگر این کار و بکنی بعدش به فکر جدا شدن باش اخه این چه رفتاریه زنگ بزنی بیان ببرنش؟ بعد فکر میکنی دیگه اصلا حاضر با تو زندگی کنه؟ باید صحبت کنی از یه روانپزشک کمک بگیری تا خودش تصمیم بگیره بذاره کنار

پولش مهم نیست با کدوم بزرگتر خانواده خودم یا خانواده خودش؟؟؟با مادرش حرف زدم

با پدر برادر با خانوادش کلا حرف بزن. فردا نکن چرا زنگ زدی 

شکست هرگز نیست همیشه درسی وجود دارد

عزیزم معتاد تریاک و شیره باشی کمپ میتونه ترکت بده اما معتاد الکل رو نه 

منم یه پسر خاله داشتم الکلی شدیددددد بودا هرروز حتی یدفعه ۷ صبح من اونجا بودم نشست پای بساط اخرشم بعد ۶ سال طلاق گرفت زنش 

حالا اگ هفته ای یبار ماعی یبار مناسبتی چیزی بود خب میشد ادم طاقت بیاره اما هرروز زندگیت سیاه میشه یه فگر اساسی بکن حیفته قشنگم