2777
2789
عنوان

دلم گرفته🙁

133 بازدید | 13 پست

شوهرم بهم گفت به عنوان تیم تدارکات تیم فوتبال یه دانشگاه با دوستاش می‌ره گناباد بعد امروز زنگ زده میگم کجایی میگه چابهارم😐

دلم گرفتش

هیچ بهش نگفتم . فقط گفتم مراقب خودت باش خوش بگذره با خوش رویی و خنده

این چند وقت خیلی تو فکرم یک مسافرت چند روزه بودش ولی چون کارش به حوریه نمیتونه زیاد مرخصی بگیره به مدت زیاد

الان که بهم گفت چابهاره دلم گرفت 🙁 خیلی دوست داشتم بریم مسافرت ولی مثل اینکه خودش تنهایی رفته😅 خیلی ناراحت شدم . یک بارم خودش تنهایی رفت تهران . 

........

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینطوری بده دیگه بنظرم سعی کن حرفاتو بهش بگی از چه یچزی بدت میاد شاید گذاشت کنار

میدونی اون روز بهش گفتم می‌خوام ک مراقبت از پوست بخرم اینقدر میشه و.. گفت باشه اول برج دیگه . فروردین . میخریم . ولی الان که با خودم فکر میکنم کلا منصرف شدم . احساس میکنم شاید اذیت بشه . هر چی می‌خوام روم نمیشه بگم یا بگمم بعدش منصرف میشم چون میگم شاید واقعا نتونه . اذیت نشه . گناه داره.هر وقت میگه چیزی میخوای میگم نه یا نمیدونم

........
حتما بخاطر ابنبات نبردت یه کاربری تاپیک زده بود شوهرم همیشه تنها میره مسافرت اخه من تومسافرت زیاد م ...

نگووو بر عکس من خوراکی هم ندارم . چیزیم زیاد بهش نمیکنم بخره به خاطر همین مامانم خیلی سرزنشم می‌کنه میگه باید هر چی که میخوای بهش بگی برات بگیره . بای تو خرج نکنه برای کی خرج کنه.

........