2777
2789
عنوان

شوهر الکلی

2066 بازدید | 6 پست

دوستان شوهرم ۳ساله هرشب الکل مصرف میکنه البته ما تازه ۴ماهه عقد کردیم همه چیش خوبه خیلی دوست داریم همو خانوادشم بدکی نیستن ولی دیگه خسته شدم ما ۳سال دوست بودیم دیگه واقعأ بریدم تو این ۳سال خیلی اتفاقا افتاد ک واسش عبرت بشه ولی نشد حالا میخام بفرستمش کمپ ب زور بیان ببرنش نمیدونم چیکار کنم تورو خدا ی راه حل بذید

چرا وقتی میدونستی یه مرده الکلیه زنش شدی؟

الان تنها راه حل کمپه واقعا یا ترکش با هزارتا دارو و دکتر 

هیس!نفس عمیق بکش!آروم باش!ریلکسسسس...این دنیا پراز تناقضه پراز اشتباه!برای این دیکته پراز اشتباه آرامشتو بهم نریز رفیق💞

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

شما چرا اول نامزد میکنین

بعد عقد

اخر از همه عروسی؟

چون قبل از اینکه برین زیر یه سقف همو بشناسین و اگه بدرد هم نمیخورین بیخودی ازدواج نکنین و پای بچه های بی گناه رو وسط نکشین.

بعد ملت تو نامزدی میبینن طرف خسیس و بددهن و معتاد و کتک بزن و خیانتکاره و...

با اینحال میرن دنبال تدارکات عروسی!!!!!

ماذا فاذا؟

شما چرا اول نامزد میکنین بعد عقد اخر از همه عروسی؟ چون قبل از اینکه برین زیر یه سقف همو بشناسی ...

منم فاز شماهارو نمیفهمم ب جای اینکه بیاید راه حل بدید هزارتا سوال چرت و پرت میپرسید یا نصیحت میکنید یا سرزنش میکنید من نگفتم از ازدواجم پشیمونم حتمأ ی گذشته ای و زندگی داشتم ک باید این کارو میکرد و مطمئنأ نمیتونم اینجا توضیح بدم 

منم فاز شماهارو نمیفهمم ب جای اینکه بیاید راه حل بدید هزارتا سوال چرت و پرت میپرسید یا نصیحت میکنید ...

ترکش بده یا جدا شو عزیزم وگرنه گرفتار میشی

دوستم ن هم فقط خواست بهت بفهمونه که هنوز دیر نیست بیشتر از این پیش نرو

ولی اگه دوسش داری بهش فرصت رده و ترک کنه فعلا عروسی نگیر

اگه هر شبی است تا آخر عمرش این کرم اعتیاد همراهش شوهر منم همینطور بود الکل ول کرد تریاکی شد به قول خودش صدبار ترک کرد باز شروع کرد دفعه آخر رفت خونش عوض کرد بعد هم رفت کلاس انجمن الکلی ها و 6 ماه پاک بود این کلاس ها تنها راه شروع نکردن کلاسارو نرفت کم کم باز کرمش اومد سراغش و شروع کرد به عرق خوری و الان هم هر شب شده دیگه خسته شدم همشون همینطورن فقط اونایی که هر روز میرن انجمن پاک میمونن آدم هست ده سال پاک ده سال هم است انجمن میره