2777
2789
عنوان

مادر شوهر عصابنیم پرتم کرد تو دیوار

18960 بازدید | 427 پست

😭😭😭😭انقد دلم پرهههههه ک نمیدونم از کجا شروع کنم حالم بده خیلی خیلی بچه خا دارم میمیرم بقران ب زور دارم تایپ میکنم تمام بدنم میلرزه آروم نمیشم اصلا اشکام داره میریزه همینجوز ای خدا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭پیش مادر شوهرم زندگی میکنم امروز بل شوهرم بحثم شد از اتاق بیرون نرفتم گفتم یهو برا اونا اعصاب خوردی پیش میاد آبجیمم خونمونه،بعد دیدمشوخرم بیرون داره غذا میخوره مادر شوهرمم میگ ای چ زنیه فلان فلان فلان... شوهرمم میگ نمیدونم اه ناله کی بود ای گیرم اومد بخدا من هیچی نگفتم😭😭بعدش شوهرم اومد تو اتاق گفتم چی گفت بگو چی گفت دیدم رف بیرون درو بست منم رختخوابش بردم تو سالن پرتش کردم گفتم بیا ایمجا بخاب،دیگ اومدم تو اتاق دیدم مادر شوهرمم اومد ب خواهرم گفت ب مامانت بگو نصیحت ای بکنه یکم ای چیه دیگ ب من بی احنرامی میکنه از صب تا شب ولوووگردیه😭😭😭شبم ایجو بی احترامی میکنه ب من دشک پرت میکنه منم رفتم بیرون گفتم ببخشید کارم اشتباه بود زد رو سینم پرتم کرد تو دیوار😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭ب معنای واقعی خورد شدم😭😭شوهرمم میگفت حقته جلو اونا جلو خواهرم منو تحقیر کردن😭میخاستم بس کنه جلو خواهرم چیزی نگ باز پاشدم گفتم غلط کردم دیدم شوهرم هلم داد باز سرم نورد تو دیوار اشکام همینجثررر میمود پاایین و میادد به قراان ب همین شب عزیزز😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭گفت گونخور بایدم غلط کنی مادر شوهرم گفت از فردا حق نداری تا خونه منی داتو از در بزاری بیرون😭😭😭😭😭😭باید گیست مث دندونات بشه مث من افسرده بشی آشغال ی سگ کم بود ی سگ دیگ هم اضافه شد بهمون😭😭😭😭😭😭منم دست شوهرم کشیدم گفتم بیا بریمدحرف بزنیم جلو اونا میگفت گوه نخور نمیام غلط نکن داشتم میمردم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭هنوز نمیتونم آروم بگیرم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭کاش میشد یرمیگشتم ب عقب کاشکی ایخدااا😭😭😭حالممم بدعمنم گفتم اگ جایی رفتم خودتون رضایت دادین ک اشکال نداره برو گفت از حالااا ب بعد حق نداری جایی بری باید مث من افسرده بشی ولووو😭شوهرمم همش میگ حقته حقته،چقد التماسش کردم گفتم مامان بیا تو اتاق حرف بزنیم زد تو کمذم محکم گفت بذ تو هیچ حرفی ندارم گمشو تو اتاقت نکبت سگ😭😭😭😭😭😭خانوادم ازم دورن😭😭غریبم هرچی دلشون بخاد بارم کردن  کتکم زدن ای خدا 😭😭😭

تازه داشتم حس مادر شدن میفهمیدم دیشب با خوشحالی بی بی چک زدم مثبت شد😭ایجور ک پرتم کرد بخدااااا خووونن ریخت تو شلوارم😭😭آرزو بچه داشتنم از بین رفت😭تو را قران آرومم کنید هیچ پشتوانه ای ندارم اگ گفتم طلاق بابام با ی تیر خلاصم میکنه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

تو را بخدا بخونیدش کمکم کنید ارومم کنید قسمتون میدم نمیتونماروم بشم😭😭😭دست و پام میلرزهذصدام میلرزه دارم دق میکنم اومدم تو ماشین نشستم گریه میکنم خواهر بدبختممم تو اتاق مشسته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیزی نیست عزیزم 

فعلا به خاطر بچه ات سعی کن خودتو آروم کنی …

یه آب بزن به دست و صورتت 

یه لیوان اب بخور 

فعلا دیگه با هیچ کدوم نه شوهرت نه مادر شوهرت هیچ حرفی نزن

فردا هم برو ببین مشکلی برای بچه‌ ات پیش نیومده باشه 

میدونن بارداری ؟!

اما اگر خدای نکرده مشکلی پیش بیاد ماجرا فرق میکنه