2777
2789
عنوان

خودسازی کردین

217 بازدید | 7 پست

یه چیزی هست چندوقته رو مخمه میخوام بریزم بیرون. یه حدیثی هست ک میگن هرکس رابطشو با خدا اصلاح کنه خدا رابطه ی اونو با مردم اصلاح می کنه. شده تا حالا شما سعی کنین خودسازی کنین مثلا کمتر گناه کنین و مراقب باشین بعدش چه اثرات مثبتی داشته روی زندگیتون یا توی اطرافیانتون دیدین همچین چیزی؟؟؟ یقین دارم ک درسته ولی ترک گناه هم کار مشکلی ب نظر میاد چون نفس ادم خیلی وسوسه می کنه لنتی. دلم میخواد لذت ببرم از زندگیم و انقد احساساتم وابسته ب مردم نباشه و سر مسائل دنیوی اشک نریزم. دوسدارم از خلوت با خدا از نماز خوندم لذت ببرم. بیاین راجع بهش حرف بزنیم .... 

خود سازی واقعا سخته,

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

فرمود اگر چهل روز اعضای بدن رو از گناه نگه داری,میبینی آنچه رو که دیگران نمیبینند

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام وقتتون بخیر من مدتهی هست که از مسیر غلط زندگی توبه کردم و سعی میکنم روز به روز به خدا نزدیکتر میشم و خیلی از عادات بد رفتاریو تونستم ترک کنم و الان حال خوبی دارم که هیچ وقت تجربه نکردم...تو کانال ایتا تجربه های شخصیمو دارم مینویسم...اگر مایل بودین مطالعه کنین باعث افتخاره...ایدی کانال:tobeh_az_gonah

جوان گنه کاری بودم که مدتی هست به لطف خدا توبه کردم و روز به روز دارم خطاهامو کمتر میکنم/توی کانال ایتا دارم از تجریبات شخصیم میگم ایدی کانال: tobeh_az_gonah( تو ایتا روی بخش سرچ کلیک کنین تو بخش عناوین ایتا یا titleبرین بعد ایدی رو اونجا سرچ کنین و ایدی رو بزنین )

حس درونیم اونقدر قوق العادس که دوست دارم هرکسی این حس رو تجربه کنه و عمیقا باور کردم که این حس رو فقط پیش خدا میتونی پیدا کنی

جوان گنه کاری بودم که مدتی هست به لطف خدا توبه کردم و روز به روز دارم خطاهامو کمتر میکنم/توی کانال ایتا دارم از تجریبات شخصیم میگم ایدی کانال: tobeh_az_gonah( تو ایتا روی بخش سرچ کلیک کنین تو بخش عناوین ایتا یا titleبرین بعد ایدی رو اونجا سرچ کنین و ایدی رو بزنین )
جدی؟ بله حتما می بینم ممنون گفتین

اره...ی حرفایی رو مقدمه نوشتم اگر مطالعه کنین بنظر من ذهنمونو خیلی روشن میکنه...به زودی ام تجربه های شخصی و راهکارایی که انجام دادمو موفق شدم خیلی از رفتاراب غلطمو پاک کنم میگم که استفاده کنیم و روز بروز حال دلمون بهتر بشه..حال دلتون خوش

سلام دوستای  قشنگم وقتتون بخیر

دوستای گلم  

اموزش کامل صفر تا صد قانون جذب از اقای عباسمنش  150تومن

دوره فرشتگان اموزش کامل

100

هدف گذاری  90

آموزش شمع تراپی 200

(شمع تراپی نیابتی انجام میشه دوست داشتین درخدمتم هر شمع بیست تومن)

کد های جادویی ثروت  150 فوق‌العاده عالی وشگفت انگیز

طلسم فوووووق العاده عالی برای کار  هفت قفل+ شمع تراپی  200

دعا وطلسم جادویی برای چشم زخم و سنگینی خودم انجام میدم 100

دایرکت در خدمتم. بذااار فرشتگان راهنمای زندگیتون باشن.🧚🏻‍♂️🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♂️

@shamraha  تلگرام

فرشتگان سابلیمینال هدف گذاری شمع تراپی  ممنونم از خدای خوبم واستادهای عزیزم که زاه زندگی کردنو بهم یاد دادن. فرشته میکاییل جبرییل ممنونم