2777
2789

خانوما تو تاپیک قبلیم کفتم از تقریبا چهار روز پیش یهو سوزش باشن پیدا کردم اول فک کردم بخاطر مدفوعه و رفتم پماد انتی هموروئید گرفتم، از دیشب سوزشش بیشتر شد و امروز متوجه شدم اصلا درد از داخل مقعد نیست دور مقعد یسری برجستگی های ریز انگاری مثلا دونه‌ هست، بخاطر اوناست سوزش، الان گلاب به روتون رفتم سرویس چنان سوزشی داشت موقع شستن و الانم انقد میسوزه که دارم اشک میریزم یکساعته، ازونور استرس گرفتم که بواسیر نباشه اخه من کارمندم همه همکارا هم مرد چجوری عمل کنم، بگم چه عملی دارم، بعد اصلا چجوری بشینم سرکار همه کارم نشستس، کسی عمل کرده بهم بگه علائمش چی بوده و چه شرایطی داشته بهبودش،؟؟

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هومورویید معموملا سوزش نداره احتمالا فیشر هست اونا هم اسکین تگ بوده احتمال فیستول هم هست ببین برو جراح صبح میری عصر مرخصی نگران نباش به جراح مراجعه کن 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
عمل معده بگو  شاید حساسیته

اخه حساسیت به چی یهویی طی سع چهار روز، بخدا انقد میسوزه لرز گرفته بدنم

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  
ی پمادی چیزی از داروخانه بگیر تا اروم شی  بعدش دیگه نذار یبس بشی  روزی یک قاشق روغن زیتو ...

اخه جالب اینه عذر میخوام یبوست شدیدی نبودم تقریبا معمولی بودم، تعجب میکنم چیشد یهو انقد درد دارم،  انقد درد داره حتی برای شماره یک هم که الان رفتم سرویس کوچیک ترین حرکتی باعث میشد اونجاهم بسوزه 

هومورویید معموملا سوزش نداره احتمالا فیشر هست اونا هم اسکین تگ بوده احتمال فیستول هم هست ببین برو جر ...

حتما حتما باید عمل شه؟؟

وای دوماه پیش منم به جوش اونجام زد یه هفته استرس داشتم نکنه عملی بشه دیگه یادم رفته بود الان یادم اف ...

سوزش داشتی؟ اخه جوش معمولی فک کمم قضیش فرق میکنه

حتما حتما باید عمل شه؟؟

ببین اول درمان دارویی میکنن واسه همورویید بستگی به گریدش داره ولی فیشتر و فیستول بایذ عمل بشه برو پیش جراح عمومی نگران نباش عملش کلا 10دقه هست تازه بیهوش هم نمیکنن

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗