2777
2789
عنوان

جاریم...💔

440 بازدید | 14 پست

امروز خبر رسید بچه دومشو بارداره...پسره.

خب مبارکش باشه.

اما دلم گرفت از عدالت خدا.

اون از من کوچیکتره دوتا پسر داره

من ۳ساله اقدامم. هر کار کردم نشده.

حتی دو بار iui

هم خودم سالمم هم شوهرم

اما نمیشه که نمیشه.

خیلی دلم شکسته.

بعد از منفی شدن iui كيست گرفتم دکترم ال دی داده. ینی حتی نمی تونم طبیعی اقدام کنم.

عیدم که تعطیل

رفت تا اردیبهشت برای کارای ivf 

من چطور خودمو آروم کنم؟ 😭 چرا اینطوری می کنی خدا؟ 💔💔💔💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جاری رو رقیب نبین 

منم پسر دارم جاریم دختر داره نمیدونم چه داستانی درست کرد که من پسر باردار شدم 

انگار پسر شاهزاده ست .

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
جاری رو رقیب نبین  منم پسر دارم جاریم دختر داره نمیدونم چه داستانی درست کرد که من پسر باردار ش ...

اصلا رقابتی باهاش ندارم خیلی هم دوستش دارم. جنسیتم برام مهم نیست فقط ازش یه بچه سالم میخوام که دلخوشیم باشه و اینقدر نیش و کنایه نشنوم.فقط موندم چرا خدا کمکم نمی کنه. زمانی که من اقدامو شروع کردم اون حتی فکر بچه دومم نبود. 

خیلی سخته خدابهتون ارامش و ی بچه صالح بده من ی دختردارم برا دومی ی ساله بچه میخوام ک سقط شد الانم س ...

خدا رو شکر یکی داری عزیزم

من ۳ساله بی دلیل باردار نشدم. دیگه بریدم.

اگه بهترین بود نتیجه می‌گرفتی،خیلیارو دیدیم که رفتن بهترین دکتر ولی نتیجه نگرفتن,دکترتو عوض کن

هر کس زیر نظرشون بوده نتیجه گرفته

فقط من بد شانسم. 

درضمن اگه میری آی وی اف،برو تهران پیش دکتر آل یاسین،شنیدم بچه اول رو رایگانه آی وی اف میکنه

تهران رفتن سخته برام.

شرایطشو ندارم

همینجا مجبورم ادامه بدم.

خدا باید بده 

به دکتر نیست.