2777
2789

حرفتون برای یه خانومی ک.  یه فرزند داره و میخواد طلاق بگیر چیه  نگید طلاق نگیر من آرزو طلاق دارم .چ‌چون همسرم اذیتم کرد 

حرفت وتحربه حدیث.  برا من چیه .؟؟ 

راستش  قوی و با اراده💪

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

برات ارزوی موفقیت دارم

من بعد برات با وجود فراز و نشیبا عالی پیش بره

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مواظب بچه ات بیشتر باش هم عاطفی هم تربیتی.

مستقل شو ، کسب درامد درست و شرافت مندانه با یه کار مناسب داشته باش. فعلا همین

همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه  ساعت ۲۵  :)  . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)

انشالله هرچیزی که خیرت هست سر راهت قرار بگیره

نمیدونم چرا نمی‌تونم کسانی مثل شما رو درک کنم

چون من نمی‌تونم از کسی منتفر باشم

حتی از دشمنم

توی هرکسی حداقل یک ذره خوبی هست و من عاشق همون خوبی میشم

زندگی رو آسون بگیری آسون می‌گذره

اراده تنهایی به هیچ دردی نمیخوره...اول به شرایط بعد طلاق فکر کن...خب فرض کن الان طلاق گرفتی با یه بچه برنامه ت چیه؟...حواست باشه طلاق میگیری شرایط زندگیت بهتر شه نه بدتر...واز همه مهمتر بچه ته...تا حد امکان نباید بزاری کمبودی حس کنه...چون بالاخره طلاق گرفتن پدر مادرش بهش ضربه خواهد زد... منظورم اینکه صرفا طلاق بگیری صورت مسئله رو پاک کنی کافی نیس...باید برای بعدش برنامه داشته باشی خصوصا از بعد مالی...

اراده تنهایی به هیچ دردی نمیخوره...اول به شرایط بعد طلاق فکر کن...خب فرض کن الان طلاق گرفتی با یه بچ ...

عزیژم تو نمیدونی از زندگیم من همسرم ازراپل زندگی مدام  با رفیقا بود منم هی قهر آشتی . اصلا اصلا.  شرایط دوری برام عادی بود بس ید خلق بود . تازه شرایط بعد طلاق خیلی خیلی عالی تره برام چون من تو خونم وقتی بودم ب تنهایی مهمون داری میکردم .

همسرم ازمهمون فراری میکرد 

عکس و وقتی خونه پدرشوهر

م بودم سر سفره شام نبود .

مدام می‌گفت ب  تو چه .

می‌گفت زن جماعت نباید رو داد .

می‌گفت زن ها نباید بهشون مهربانی کرد پرو‌میشند 

الان میگم چ خر بودم اون ارزش نداشت  ک صبوری کردم . راستش می‌گفت کاش زن صبوری نبودی

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

انسان فرد آفریده شده  تو قبرم تنها میره به دنیا  هم تنها  نکیرمونکرم تنهایی سوال می ...

منظور 

عزیژم تو نمیدونی از زندگیم من همسرم ازراپل زندگی مدام  با رفیقا بود منم هی قهر آشتی . اصلا اصلا ...

خب این آدمو حذف کن از زندگیت...نه برای تو سایه سر میشه نه بچه ت...تو تا اینجاشو تنهایی اومدی بقیه شم پس میتونی...