2777
2789

من 

راضی ام

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفتم رشته تجربی

امسال کنکور دارم

هدفم پزشکی دانشگاه بهشتی

اره راضیم چون پزشکی رو دوست ندارم

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

سلام ، اگه واقعا توانشو داری که روزانه حداقل8 ساعت درس بخونی و اگه کنکور رشته خوبی نیوردی از زندگی ناراحت نشی برو تجربی چون اگه کمالگرا باشی و بخوای همیشه 20 بگیری اذیت میشی 

جلوی پام هیچ رد پایی نیست ...

من ده تجربیم 

چند ماه اولش سخته ولی بعدش میزون میشه 

اگه واقعا علاقه داری بیا تجربی

ریاضی عالیه تحدیدی هم بشینه دانشگاه قبول میشه 

اگه هم به رشته های فنی علاقه داری برو فنی حرفه ای که خیلی خوبه

تو به هر دینی که خواهی باش اما بد مکن / بد حرامش باد گشتن در حریم ارتکاب

اگه بچه پولداری برو تجربی که کلا خرجش زیاده ولی اگه نمیخوای زیاد خرج کنی برو ریاضی که خرجش کمه راحتم میشه قبول بشی.

بالا میرم فقط به افتخار خودم...دخمل کاراته کار و نویسنده با یکم ذوق شاعریخواهرشوهر آینده ی من اونقدر پیشرفت می کنم تا چشت درآد😂✌

بنده رشتم ریاضی بوده

برای کنکور تجربی اقدام کردم

ببین اگر علاقه انچنانی نداری به درس خوندن یا رشته های تجربی

غلط ترین کاره تجربی رفتن

چون از ۲۷ نفر بچه های کلاسمون(ریاضی کنکور دادن) هر۲۷ نفرشون الان دانشگاهن من پشت کنکور یعنی طرف درساشم به سختی قبول شد الان داره مهندسی شیمی قزوین میخونه

(البته تیزهوشان بودیم)

من ده تجربیم  چند ماه اولش سخته ولی بعدش میزون میشه  اگه واقعا علاقه داری بیا تجربی ریا ...

تجدیدی

اگه بچه پولداری برو تجربی که کلا خرجش زیاده ولی اگه نمیخوای زیاد خرج کنی برو ریاضی که خرجش کمه راحتم ...

تجربی خرجی نداره😐