2777
2789
عنوان

شب ولادت حضرت عباس بیاین🌱

217 بازدید | 33 پست

بیاین اینجا حاجتتو بنویسین و از آقا حضرت عباس بخواین مراد دلتونو از خدا بگیره

هر حاجتی دارین بنویسین و اسکرین شات بگیرین ببینین کی به حاجتتون میرحسین اگه دوست داشتین ی نذری کوچیکی کنار نامتون به حضرت عباس بنویسین مثل صلوات و کمک ب نیازمند و این جور چیزا 

اگه دوست دارین بسم الله

یک صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان بفرست♥️هر کسی به مدل خودش به خدا وصل میشه به عقاید هم احترام بزاریم🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون اتفاقی که دلم میخواد بیافته  اینقدر خوب که دهن همه رو ببنده  خستگی تمام این سال ها ا ...

انشالله به حق باب الحوائج

یک صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان بفرست♥️هر کسی به مدل خودش به خدا وصل میشه به عقاید هم احترام بزاریم🌱
انشالله تاسال دیگ مامان شم حضرت عباس بهن قول داده ناامیدم نمیکنه😍 کادو تولدش واسش نماز میخونم ب ...

ان شاءالله بحق باب الحوائج فردا انتقالیم درست بشه

فردا نذرمو ادا میکنم

ای خدای مهربونم قسمت میدم به امیرالمومنین و حضرت ام البنین فردا دلمو شاد کن و از این گرفتاری نجاتم بده

دوستان لطفا دعام کنید💚

انشالله این ماه حامله باشم نذر میکنم اگر حامله باشم 14 تا بسته نمک روز تاسوعا خیر کنم

ان شاءالله بحق باب الحوائج فردا انتقالیم درست بشه فردا نذرمو ادا میکنم ای خدای مهربونم قسمت میدم ب ...

انشالله تاسال دیگه سلامتیموکامل بدست بیارم (5یس نذر حضرت عباس اگر خوب شدم)

من دوست دارم تو این ماه اسفند ک نیمه شعبان هم هست  ماه عزیزو پربرکتیه خونه بخریم 

یاامام حسین🥺یاحصرت ابوالفضل 🥺یاامام سجاد🥺 یاصاحبالزمان🥺

دست رد ب سینم نزنید معجزه کنید برام خونه بخریم..شوهرم میگ پولم نمیرسه میخوام ماشین بگیرم...ولی من امیدم ب معجزه شماس ک خونه بخریم🏡😔😔😔😔😔😔