2777
2789
عنوان

اخ چ مرگمه

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 29 پست
آره به خاطر این بعضی وقتا خیلی کارا رو نمیتونم بکنم الانم به خاطر این کلافه شوم نمیتونم برم سراغ در ...

منم اه اه اه دسمال کاغذی خیلی مصزف میکنم😂😂😂

با افتخار آرمی امزخما خوب میشن؛ اما خوب شدن با مثل روز اول شدن خیلی فرق داره🖤☁️

الان اینجوریم😐😒

ناگهان در کوچه دیدم بی وفای خویش را   باز گم کردم ز شادی دست و پای خویش را   گفته بودم بعد از این باید فراموشش کنم    دیدمش وز یاد بردم گفته های خویش را":)                 تیکر تولدمه:))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂عزیزم😂 چرا عصبی ام نمیدونم چرا هی ناخن میجوام  ناخون های بلندم کوتاه شدن یکیش۳سانت بود شد ...

لطفا برو دکتر عزیزم شوخی نگیر 

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
منم اه اه اه دسمال کاغذی خیلی مصزف میکنم😂😂😂

😂پاهام که عرق کنه میخوام زمین و زمان و گاز بگیرم

الانم فقط منتظرم یکی بهم حرف بزنه😂

ادم عصبی نیستم کلا ولی وقتی دست و پام عرق کنه روانی میشم

البته ۹۰ درصد موقعیت ها دستم عرق کرده😎

ناگهان در کوچه دیدم بی وفای خویش را   باز گم کردم ز شادی دست و پای خویش را   گفته بودم بعد از این باید فراموشش کنم    دیدمش وز یاد بردم گفته های خویش را":)                 تیکر تولدمه:))
لطفا برو دکتر عزیزم شوخی نگیر 

چشم حتما

ولی خداوکیلی مرگ ی شتریه ک در خونه همه میخابه در خونه من ن😂😂

😂پاهام که عرق کنه میخوام زمین و زمان و گاز بگیرم الانم فقط منتظرم یکی بهم حرف بزنه😂 ادم عصبی نیس ...

دقیقااا😂داداشم ی کتک ناجور خورد رد دستم رو کمرشه هنو😂

بم میگ گربه وحشی😂 عین سگ و گربه ب جون هم میوفتیم

اخخخ دقیقا دست و صورت و پاکو با اب یخخخخخ شستم فعلا یکم کمتر شده

منم میشورم همون لحظه خوبه چند ثانیه بعد دوباره همون میشه

دقیقااا😂داداشم ی کتک ناجور خورد رد دستم رو کمرشه هنو😂 بم میگ گربه وحشی😂 عین سگ و گربه ب جون هم م ...

😂منم با داداشم کتک کاری داریم البته اون بیشتر منو میزنه

من نمیزنم از ۲۰ تا کتک اون یه بار اونم آروم شاید من بزنم که ۲۰ تا دیگه تلافی میکنه

😂منم با داداشم کتک کاری داریم البته اون بیشتر منو میزنه من نمیزنم از ۲۰ تا کتک اون یه بار اونم آرو ...

اووو چن سالشه؟ 

اووو چن سالشه؟ 

۱۳😂

داداش من۱۸سالشه دوس دخترس بفهمه زدمش 

آها🥲😁