2777
2789
عنوان

درجه ی یخچال

157 بازدید | 14 پست

خانما درجه ی یخچالتون رو چند درجه است ؟

یخچال من ۷ درجه است، ۱۰ روزه میوه ها کپک میزنن، نصاب گفت رو ۷ بذارید الان خودم گذاشتم رو ۴ .

خدایا شکرت بابت همه چی💕♥️💕♥️💕                                                                                                 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روی ۴یخ میزنن .همون ۶یا۷خوبه 

مشکل ازجای دیگس که میوه هاتون خراب میشن

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
مارکش چیه؟  دمای مناسب ۴ و ۵ درجه سانتی گراده

سان استیل

تازه خریدی ؟میوه ها و سبزی های منم خراب می شدن فهنیدیم گاز نداره گاز کردن الان خوبه

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐
روی ۴یخ میزنن .همون ۶یا۷خوبه  مشکل ازجای دیگس که میوه هاتون خراب میشن

آخه مشکل خاصی نداره، فقط میوه ها هنوز ده روز نشده کپک میزنن . گفتم شاید بخاطر دما هست

مال منم هفته حتما یه مشکلی هست باید برسی بشه

میوه هاتون چند روز سالم میمونه؟ میوه هایی مثل پرتقال 

تازه خریدی ؟میوه ها و سبزی های منم خراب می شدن فهنیدیم گاز نداره گاز کردن الان خوبه

۴ ماهی میشه 

آخه مشکل خاصی نداره، فقط میوه ها هنوز ده روز نشده کپک میزنن . گفتم شاید بخاطر دما هست

فکرنکنم 

من یخچالم الان دماش روی ۷هستش اگه کشوی میوه هاومیوه هامرطوب  نباشن تاچندماه میمونن

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
فکرنکنم  من یخچالم الان دماشروی ۷هستش اگه کشوی میوه هاومزوه هامرطوب  نباشن تاچندماه میمون ...

یخچالتون چه مارکیه عزیزم؟

یخچالتون چه مارکیه عزیزم؟

سامسونگ