2777
2789
عنوان

حسادت مامانم به پارتنرم😐🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 44 پست
خب این چه کاری هی میگی پارتنر اگه میخوادت بگو بیاد بگیرت دیگه اینم حسود نیس شاید داره پسرو امتحان می ...

تو مرحله اشنایی هستیم خواستگاری رسمی برای بعد سالگرد مامان بزرگمه که میشه تیر ماه . با این کارای مامانم بعید میدونم تا بعد عید دوون بیارن😐

مامان اون هی میگه بریم حرف بزنیم مامان من میگه من نمیام😐😂

خنثی شده   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا 🤮😂

من بینیم و عمل کرده بودم تخت بغلی یه دختر 18، 19 ساله بود. بعد مامان دختره با یه پسره جوان خیلی گرم گرفته بودن و اینا. به مب گفت دامادم و فلان و اینا. آخرش برگشت گفت البته شوهرم هنوز نمیدونه اینا نامزد کردن:| نگو این به دوس پسر دخترش میگفته داماد:/

تو مرحله اشنایی هستیم خواستگاری رسمی برای بعد سالگرد مامان بزرگمه که میشه تیر ماه . با این کارای مام ...

اگه سر یه بحث کوچیک دوون نیاره که به درد نمیخوره دیگه اینقدر شور نزن میاد میگیرتت اگه بخوادت ولی یه حسم میگه زیر 18سالی😂😂🤦‍♀️

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
اگه سر یه بحث کوچیک دوون نیاره که به درد نمیخوره دیگه اینقدر شور نزن میاد میگیرتت اگه بخوادت ولی یه ...

اصلا بحث گرفتن نیست این داره منو خورد میکنه جلو اونا😐 

بخدا نیستم ای بابا گیری افتادیم 😐😂 

میشه گزارش بزنی تاپیکم بترکه  ؟ 

خنثی شده   
میشه گزارش بزنی تاپیکم بترکه ؟ 

باشه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره